Ko može da koristi uslugu VoLTE?

VoLTE (Voice over LTE) omogućava bržu uspostavu veze, kvalitetniji prenos govora u mobilnoj, kao i korišćenje 4G interneta i razgovora istovremeno. Takođe, štedi bateriju mobilnog uređaja što je velika prednost za korisnike koji često telefoniraju.

Da biste koristili VoLTE servis, neophodno je da imate 4G karticu, da telefon koji podržava VoLTE i koji je podešen u skladu sa uputstvom proizvođača, kao i da ste u zoni pokrivanja 4G signalom.

Telefone iz aktuelne ponude koji podržavaju VoLTE možete videti ovde.

Servis je besplatan i omogućen je svim postojećim i novim korisnicima Morava, Omorika, Soko, Senior, Zmaj i Sokolić tarifa, koji se prijave za korišćenje servisa.

Aktivacija usluge vrši se putem mts aplikacije, posetom poslovnice ili pozivanjem kontakt centra na broj 0800 100 100.
Usluga VoLTE ne može da se koristi za pozive hitnim službama, već se oni obavljaju preko 3G/2G mreže. Kada se korisnik koji koristi uslugu VoLTE nađe u romingu, pozive će ostvarivati preko 3G/2G mreže operatora domaćina. Kada korisnik razgovara preko VoLTE-a, drugi pozivalac koji ga u tom trenutku pozove neće dobiti informativnu SMS poruku kada pozvani korisnik više ne bude zauzet. Takođe, pozvani korisnik neće dobiti SMS poruku da je imao propušten poziv. CS fax/data nije podržan. Usluga se može deaktivirati podnošenjem zahteva u nekoj od poslovnica mts-a.

Informišite se o svim mobilnim uslugama.

Vaš ekran se trenutno deli sa agentom.