Vaš ekran se trenutno deli sa agentom.

Nagrađujemo vašu lojalnost!


Očekuju vas vredne nagrade, ali i neverovatna zabava!
Dovoljno je da preuzmete popularnu AdBaloo aplikaciju i da mts dijamantima, koje vam poklanjamo, licitirate za neku od vrednih nagrada u uzbudljivim aukcijama.

v1

v2

v3

mts dijamanati stižu svakog meseca!

Da biste učestvovali u mts LOYALTY programu dovoljno je da ste korisnik mts postpejda, pripejda, fiksne, interneta, televizije i/ili BOX paketa. Svakog meseca mts dijamantima vas nagrađujemo za ukazano poverenje i korišćenje naših usluga. mts dijamanti su vaša jedinstvena valuta kojom možete da licitirate za sjajne nagrade na aukcijama u AdBaloo aplikaciji. Broj mts dijamanata se neprestano uvećava, pa tako i vaša mogućnost za osvajanje nagrada.

Licitirajte i osvojite!

Pronađite aukcije u AdBaloo aplikaciji i licitirajte mts dijamantima za nagrade u okviru vaše kategorije. Vaša kategorija može da bude BRONZANA, SREBRNA ili ZLATNA. Možete da licitirate za bilo koju nagradu u okviru vaše kategorije.

Kroz zabavu i šansa za nove mts dijamante!

Čaka vas sjajna zabava uz Izazove, Super izazove i Kviz uživo. Odgovorite na zanilmjive pitalice i osvojite med, učestvujte u zabavnim kvizovima i osvojite novćiće. Posetite prodavnicu, zamenite med za novčiće, a novčiće za mts dijamante.

Kupite telefonom

Kupite uređaj, odaberite tarifu/paket, obnovite ugovor. Pozovite 0800 100 150.

Poslovnice

Posetite naša prodajna mesta i saznajte sve što vas interesuje.

Česta pitanja

Proverite da li već postoji odgovor na vaše pitanje.

Pitajte nas

U cilju unapređenja komunikacije i vašeg korisničkog iskustva, pozivamo vas da nas kontaktirate.

Kontakt centar

Tu smo za vas 24 časa dnevno! Pozovite 0800 100 100.