• Kasa

  Naplata, izdavanje i pregled računa, štampanje pazara i prikaz stolova, zakazivanje i zadržavanje porudžbine, happy hour, set meni i brojne druge funkcionalnosti. Poseduje ESIR sertifikaciju.

 • Back Office

  Kompletan uvid u poslovanje - upravljanje proizvodima, zalihama, cenovnicima, kreiranje izveštaja. Obaveštenja o minimalnim zalihama, izveštaji o prodaji, putem e-mail-a. Mogućnost integracije sa SEF portalom Poreske uprave.

 • Poslovanje preko telefona

  Mogućnost praćenja poslovanja putem mobilnog telefona u realnom vremenu, sa bilo koje lokacije. Pristup podacima, bez instalacije aplikacije, sa različitih uređaja.

 • LPFR

  Lokalni procesor fiskalnih računa namenjen je za potpisivanje i slanje fiskalnih računa na portal poreske uprave. Zvanično odobren od strane Poreske Uprave.

Funkcionalnosti dodatnih modula:

Android

Ubrzajte proces poručivanja i pripreme porudžbine, smanjite nepotrebnu komunikaciju između konobara i šankera korišćenjem modula za naručivanje putem Android uređaja: telefona, kase sa štampačem ili kase sa štampačem i payment terminalom.

Loyalty program

Obradujte najvernije kupce popustima i nagradama iz programa lojalnosti. Definišite kriterijume i načine za prikupljanje i trošenje nagrada, cashback, gratis artikle, i slično, na osnovu njihove potrošnje i aktivnosti.

Ekran za kuhinju

Unapredite organizaciju aktivnosti kuvara i šankera i olakšajte pripremu novih porudžbina prikazom obaveštenja na ekranu, u kuhinji, uz mogućnost korišćenja zvučne notifikacije.

Ekran za status porudžbine

Obezbedite vašim gostima praćenje statusa porudžbine na ekranu - u pripremi/završeno, od momenta dobijanja broja na kasi do  informacije o preuzimanju porudžbine. 

Dostava

Uz modul Dostava možete lako i brzo da pretražujete izvršene porudžbine, baze kupaca i da pratite potrošnju u određenom vemenskom okviru.

Dodatne usluge

Integracija

Integracija sa hotelskim softverom za prenos računa na sobu, štampanje isečka sa detaljima računa i rezervacije.

Upravljanje

Centralizovano upravljanje objektima na različitim lokacijama (pregled artikala, kupaca, faktura i slično) putem aplikacije.

Samoporučivanje

Interfejs za brzo poručivanje i plaćanje karticom lako se prilagođava potrebama poslovanja, uz mogućnost objave reklama.

Rampe za prolaz

Kontrola pristupa muzejima, sportskim objektima, teretanama, SPA centrima i akva parkovima. 

Tu smo za sva vaša pitanja i sugestije

Pitajte nas

Popunite kontakt formu

Korisnička podrška

Besplatno pozovite 0800 123 123 za poslovne korisnike

Zakažite sastanak