Propustio sam svoju omiljenu TV emisiju, kako mogu ponovo da je pogledam?

Usluga Gledaj unazad pruža vam mogućnost da pogledate emisije koje su bile emitovane, a vi ste propustili da ih gledate ili želite da ih pogledate ponovo. Na pojedinim TV kanalima, koji podržavaju opciju vraćanja već emitovanog sadržaja, možete da gledate emisije koje su bile emitovane do 30 dana unazad.

Kanali na kojima je omogućena usluga Gledaj unazad označeni su u programskoj šemi odgovarajućim simbolom "◁ ".

Premotajte i pogledate sve što ste u prethodnih trideset dana propustili da gledate na vašim omiljenim TV kanalima.

Emisiju, film ili neki drugi sadržaj koji ste odabrali da gledate možete da premotavate unapred ili unazad željenom brzinom, da zaustavite emitovanje, odnosno da pauzirate.

Troškovi tehničke realizacije usluge Gledaj unazad iznose 100,00 dinara mesečno.

Aktivacija paketa

Usluga Gledaj unazad se aktivira  u okviru opcije Paketi i usluge, a TV kanali na kojima je omogućeno njeno korišćenje su u TV vodiču obeleženi prepoznatljivim simbolom.

• U TV vodiču pronađite kanal čiji sadržaj želite da pogledate, a propustili ste ga,
• Vratite se pritiskanjem strelice ulevo na željenu emisiju i pritisnite dugme OK, nakon čega će željeni sadržaj odmah početi da se emituje. U delu Moj TV/Nastavi da gledaš program, možete nastaviti da gledate one sadržaje koje ste započeli, a niste završili gledanje.

Deaktivacija paketa

Deaktivaciju usluge Gledaj unazad možete da izvršite:

• pozivom na broj 0800 100 100 ili
• u našim poslovnicama

Usluga Gledaj unazad naplaćuje se proporcionalno broju dana korišćenja u mesecu aktivacije, ili u mesecu deaktivacije i njeno korišćenje prestaje sa danom otkaza.

Vaš ekran se trenutno deli sa agentom.