mts chat podrška

Vaša poruka je prosleđena.
Trenutno nismo na mreži. Molimo Vas da ostavite poruku, odgovor će biti poslat na navedenu e-mail adresu.
Pošalji e-mail
Hvala vam što ste koristili našu uslugu.
Svi agenti su trenutno zauzeti.
Pošalji e-mail

mts chat podrška

Vaša poruka je prosleđena.
Trenutno nismo na mreži. Molimo Vas da ostavite poruku, odgovor će biti poslat na navedenu e-mail adresu.
Pošalji e-mail
Hvala vam što ste koristili našu uslugu.
Svi agenti su trenutno zauzeti.
Pošalji e-mail

Šta je to eSIM?

eSIM je digitalna SIM kartica koja je kao softver integrisana u vaš uređaj. Uz nju više ne morate da koristite fizičke SIM kartice – sada na svoj telefon možete preuzeti novi eSIM i zadržati sve dosadašnje mogućnosti svog tarifnog profila.

eSIM uslugu mogu da koriste svi korisnici postpejd i Mobilni Net tarifa. Uz eSIM imate mogućnost instalacije i korišćenja više različitih tarifnih profila na istom uređaju, pri čemu maksimalan broj profila zavisi od uređaja. Kao i kod uređaja sa dvostrukim SIM-om, istovremeno korišćenje različitih tarifnih profila nije moguće. Postoje uređaji koji mogu da koriste samo eSIM, ili da istovremeno koriste SIM i eSIM kartice.

Ista eSIM kartica ne može istovremeno biti aktivna na dva uređaja: ona se mora obrisati sa jednog i instalirati na drugi.

U ovom trenutku, usluga eSIM se može aktivirati samo na pojedinim modelima telefona. Molimo vas da proverite da li se usluga eSIM može aktivirati na vašem uređaju.

Kupovina i instalacija eSIM-a

Zahtev za uslugu eSIM možete podneti u poslovnici mts-a. Za eSIM se možete opredeliti i u toku kupovine postpejd usluge, sa ili bez uređaja, preko naše internet stranice.

Nakon registracije zahteva u sistemu, na imejl adresu koju izaberete prilikom podnošenja zahteva, biće vam dostavljeni uputstvo i parametri za instalaciju eSIM profila.

Potrebno je da imejl adresu pažljivo izaberete jer će na nju biti upućen dokument sa uputstvom i parametrima za podešavanje usluge. Važno je sačuvati ovaj dokument, ukoliko budete imali potrebu da ponovo iskoristite QR kod i svoj profil prenesete na drugi uređaj.

Instalacija eSIM-a

Instalacija putem aktivacionog ili QR koda

eSIM se instalira skeniranjem QR koda ili ručnim unošenjem aktivacionog koda kroz podešavanja na samom uređaju. eSIM sa odgovarajućim tarifnim profilom preuzećete na uređaj kada potvrdite saglasnost da se podaci o vašem profilu preuzmu na telefon. Preporučuje se da prilikom instalacije ili brisanja profila budete povezani na WiFi.

Usluga eSIM se može aktivirati samo na pojedinim modelima telefona.

Tarifa i mesečna pretplata biće aktivne od trenutka potvrđivanja potpisanog ugovora, bez obzira na to kada odlučite da instalirate eSIM na vaš uređaj.

Uređaji koji podržavaju eSIM

Listu uređaja koji trenutno podržavaju eSIM uslugu možete pogledati ovde.

Izgubljen telefon / kvar na uređaju

U slučaju izgubljenog uređaja na kome je instaliran eSIM profil ili kvara na uređaju koji onemogućuje pristup prethodno instaliranom eSIM profilu, obratite se kontakt centru na broj 0800/100-100.

Kupite telefonom

Kupite uređaj, odaberite tarifu/paket, obnovite ugovor. Pozovite 0800 100 150.

Poslovnice

Posetite naša prodajna mesta i saznajte sve što vas interesuje.

Česta pitanja

Proverite da li već postoji odgovor na vaše pitanje.

Pitajte nas

Pošaljite nam e-poštu na Korisničku podršku

Kontakt centar

Za korisničku podršku pozovite 0800 100 100. Tu smo za vas 24 časa dnevno!