Povoljnosti i uslovi korišćenja usluge eRačun

Šta mi omogućava usluga eRačun i kako mogu da se prijavim da mi računi stižu na e-mail adresu?

Bez obzira koju mts uslugu koristite, preporučujemo vam da se prijavite za uslugu Elektronski račun - eRačun i iskoristite brojne pogodnosti:

  • dostava računa na e-mail adresu
  • popust na naknadu u iznosu 50,00 dinara mesečno ukoliko ste novi korisnik mts BOX, mts TV, m:SAT tv, internet, postpejd ili fiksne usluge
  • plaćanje računa bez provizije na mts.rs u delu Moj mts
  • mogućnost da utičete na očuvanje životne sredine.

Korisnici koji od 1. jula 2020. godine zaključe novu ugovornu obavezu, sa ili bez uređaja, ili izvrše promenu tarife na neku od tarifa Morava, Omorika, Soko ili Zmaj i prijave se za uslugu eRačun tokom trajanja ugovorne obaveze, dobijaju popust na mesečnu naknadu u iznosu od 50,00 dinara. Ova pogodnost se primenjuje na svakoj mobilnoj liniji koja se nalazi na istom zbirnom računu i ima aktiviranu uslugu eRačun.

Korisnici koji od 21. avgusta 2020. godine zaključe novu ugovornu obavezu, sa ili bez uređaja, ili izvrše promenu tarife na neku od Mobilni Net tarifa START, PLUS ili MAX i prijave se za uslugu eRačun tokom trajanja ugovorne obaveze, dobijaju popust na mesečnu naknadu u iznosu od 50,00 dinara. Ova pogodnost se primenjuje na svakoj mobilnoj liniji koja se nalazi na istom zbirnom računu i ima aktiviranu uslugu eRačun.

Korisnici postpejd tarifa koje su bile u ponudi do 1. jula 2020, odnosno 21. avgusta 2020. godine ne ostvaruju pravo na benefit.

Usluga eRačun vam je automatski aktivirana prilikom kupovine neke od tarifa Morava, Omorika, Soko ili Zmaj putem sajta.

Korisnici mts BOX, mts TV, m:SAT tv i Net paketa koji su bili u ponudi do 15. septembra 2020. godine ne ostvaruju pravo na benefit (korisnici su odabirom nekog od mts BOX, mts TV, m:SAT tv ili Net paketa uz aktivaciju usluge eRačun ostvarili pravo na popust od 100 dinara na prvi naredni račun).

Korisnicima koji se ne opredele za eRačun naplaćuje se osnovna cena mesečne naknade.

Za eRačun možete da se prijavite na 0800 100 100, u našim poslovnicama ili na našem sajtu mts.rs u delu Moj mts (u okviru opcija Računi i plaćanja/Elektronski račun/Način dostave računa, označite polje: Putem elektronske pošte – eRačun), odnosno putem aplikacije Moj mts.

Račune za mts usluge dobijaćete svakog meseca u elektronskoj formi na e-mail adresu koju ste ostavili prilikom registracije na našem sajtu za nalog Moj mts.

Ukoliko više ne želite da primate račun u elektronskoj formi, uslugu eRačun možete da odjavite pozivom na 0800 100 100, u nekoj od naših poslovnica ili na našem sajtu mts.rs u delu Moj mts, odnosno putem aplikacije Moj mts.

Brzo i jednostavno platite mts račun

mts chat podrška

Vaša poruka je prosleđena.
Trenutno nismo na mreži. Molimo Vas da ostavite poruku, odgovor će biti poslat na navedenu e-mail adresu.
Pošalji e-mail
Hvala vam što ste koristili našu uslugu.
Svi agenti su trenutno zauzeti.
Pošalji e-mail

mts chat podrška

Vaša poruka je prosleđena.
Trenutno nismo na mreži. Molimo Vas da ostavite poruku, odgovor će biti poslat na navedenu e-mail adresu.
Pošalji e-mail
Hvala vam što ste koristili našu uslugu.
Svi agenti su trenutno zauzeti.
Pošalji e-mail