Povoljnosti i uslovi korišćenja usluge eRačun

Šta mi omogućava usluga eRačun i kako mogu da se prijavim da mi računi stižu na e-mail adresu?

Bez obzira koju mts uslugu koristite, preporučujemo vam da se prijavite za uslugu Elektronski račun - eRačun i iskoristite brojne pogodnosti:

  • Dostava računa na e-mail adresu;
  • popust na naknadu u iznosu 100,00 dinara mesečno za mts BOX, iris TV, m:SAT tv, Antena ili internet uslugu, ukoliko ste uslugu ugovorili počevši od 21.03.2023. godine, dok za navedene usluge ugovorene pre 21.03.2023. godine popust na naknadu iznosi 50,00 dinara mesečno;
  • popust na naknadu u iznosu 100,00 dinara mesečno ukoliko ste novi korisnik postpejd usluge;
  • plaćanje računa bez provizije na mts.rs u delu Moj mts;
  • mogućnost da utičete na očuvanje životne sredine.

Popust na iznos mesečne naknade za izabranu uslugu u visini od 100,00 dinara ostvarujete tokom minimalnog perioda važenja ugovora o korišćenju te usluge.

Korisnici usluga ugovorenih pre 19.03.2023. ostvaruju popust za eRačun u visini od 50. dinara tokom minimalnog perioda važenja ugovora o korišćenju te usluge.

Za sve Box, iris TV, mSAT i Net korisnike koji se prijave za e-Račun, cena paketa se umanjuje za 100,00 din u odnosu na definisanu cenu usluge bez eRačuna, u periodu trajanja UO.

Prilikom potpisivanja ugovora korisnik se izjašnjava da prihvata eRačun i ukoliko prihvata definiše mu se cena paketa sa eRačunom.

Ukoliko korisnik ne prihvati eRačun prilikom potpisivanja ugovora, ima pravo da se prijavi naknadno za eRačun i ostvariće pravo na popust zbog prihvatanja eRačuna. Za korisnika koji se prijavi za eRačun bilo kada u toku meseca, biće mu zaračunat popust od 100 dinara za tekući mesec.

Tokom UO možete da uključujete i isključujete eRačun po želji.

Kod zbirnog računa za dve ili više usluga, prijavom na eRačun umanjuje se mesečna naknada samo za uslugu za koju je prihvaćen eRačun.

Za eRačun možete da se prijavite na 0800 100 100, u našim poslovnicama ili na našem sajtu mts.rs u delu Moj mts (u okviru opcija Računi i plaćanja/Elektronski račun/Način dostave računa, označite polje: Putem elektronske pošte – eRačun), odnosno putem aplikacije Moj mts.

Račune za mts usluge dobijaćete svakog meseca u elektronskoj formi na e-mail adresu koju ste ostavili prilikom registracije na našem sajtu za nalog Moj mts.

Ukoliko više ne želite da primate račun u elektronskoj formi, uslugu eRačun možete da odjavite pozivom na 0800 100 100, u nekoj od naših poslovnica ili na našem sajtu mts.rs u delu Moj mts, odnosno putem aplikacije Moj mts.

Brzo i jednostavno platite mts račun

Vaš ekran se trenutno deli sa agentom.