Kako da pratim iris TV na više uređaja?

Ukoliko želite da omiljene programe iris TV usluge pratite na više TV prijemnika, to možete uraditi putem usluge dodatni STB (Set Top Box) uređaj.

Možete da imate najviše do četiri dodatna STB uređaja, s tim što je potrebno prvo utvrditi tehničke mogućnosti za njihovu instalaciju.

Zahtev za dodatni STB uređaj možete da podnesete putem Kontakt centra na broj 0800 100 100 ili u najbližoj mts poslovnici.

Bez obzira da li ste korisnik iris TV usluge ili ne, vaše omiljene TV kanale možete da gledate i na mobilnom telefonu, tabletu ili računaru uz uslugu iris GO.

Na raspolaganju vam je širok izbor TV kanala, odabrani sadržaji iz našeg Video kluba, kao i mogućnost da za pojedine TV kanale koristite dodatne usluge Pauziraj i Gledaj unazad (za iris TV korisnike, u zavisnosti od TV paketa koji imaju aktivan).

Sve što je potrebno da uradite jeste da aktivirate uslugu iris GO putem iris GO aplikacije, pozivom Kontakt centra 0800 100 100 ili u mts poslovnici, a zatim da preuzmite iris GO aplikaciju sa App Store, Google Play ili Huawei Gallery prodavnice, ulogujete se u aplikaciju unošenjem Moj mts naloga, i uživanje u omiljenim TV sadržajima može da počne.

iris GO nudi vam jedinstvenu mogućnost da TV sadržaj koji ste započeli da pratite na jednom uređaju nastavite da gledate na drugom uređaju (i to sa istim korisničkim nalogom).

TV sadržaj možete da pratite na telefonu, tabletu ili računaru, s tim što maksimalno možete da koristite tri uređaja, bilo da se radi o istim uređajima ili različitim kombinacijama uređaja. Ukoliko to želite, uvek možete da zamenite uređaje na kojima ćete gledati TV sadržaje. Na svakih 30 dana imate mogućnost da 4 puta zamenite uređaje koje koristite, s tim što period od 30 dana teče od trenutka prve zamene uređaja.
iris GO sadržajima ne možete pristupati dok ste u romingu.

Vaš ekran se trenutno deli sa agentom.