Kako da pratim iris TV na više uređaja?

Gledajte vaše omiljene TV kanale na mobilnom telefonu, tabletu ili računaru uz uslugu mts TV GO.

Usluga mts TV GO za korisnike koji imaju iris TV

Aktivirajte mts TV GO i gledajte vaš omiljeni TV program na bilo kojem mestu, u bilo koje vreme besplatno do 30. juna 2021. godine.

Na raspolaganju vam je širok izbor TV kanala, odabrani sadržaji iz našeg video kluba, kao i mogućnost da za pojedine TV kanale koristite i specijalne dodatne servise Gledaj unazad i Pauziraj. Mesečna naknada za mts TV GO iznosi 199,00 dinara.

mts TV GO nudi vam jedinstvenu mogućnost da TV sadržaj koji ste započeli da pratite na jednom uređaju nastavite da gledate na drugom uređaju (i to sa istim korisničkim nalogom).

TV sadržaj možete da pratite na telefonu i tabletu, s tim što maksimalno možete da koristite 3 uređaja, bilo da se radi o istim uređajima ili različitim kombinacijama uređaja. Ukoliko to želite, uvek možete da zamenite uređaje na kojima ćete gledati TV sadržaje. Na svakih 30 dana imate mogućnost da 4 puta zamenite uređaje koje koristite, s tim što period od 30 dana teče od trenutka prve zamene uređaja.

Kako da aktiviram mts TV GO?

Dodatnu uslugu mts TV GO u okviru iris TV usluge možete da aktivirate na više načina. Izaberite onaj koji vam najviše odgovara:

  • putem portala Moj mts*
  • putem mts TV GO aplikacije
  • pozivom Kontakt centra 0800 100 100 ili
  • u mts poslovnicama.

Kada aktivirate ovu dodatnu uslugu, omiljeni TV sadržaj možete da gledate putem mts TV GO aplikacije. Kada jednom aktivirate mts TV GO, nije potrebno da vršite ponovnu aktivaciju, jer će vam usluga biti automatski aktivirana za naredni mesec.

mts TV GO aplikacija

Preuzmete mts TV GO aplikaciju sa Google Play store (ukoliko koristite uređaje sa Android operativnim sistemom - verzije 4.4 i više ) ili AppStore (za Apple uređaje sa iOS operativnim sistemom, verzije 10.0 i više).

Kada preuzmete mts TV GO aplikaciju, potrebno je da se ulogujete unošenjem Moj mts naloga koji je vezan za iris TV uslugu koju koristite. Ukoliko aplikaciji pristupate putem mts mobilne mreže, mobilni internet saobraćaj koji ostvarite korišćenjem aplikacije se ne naplaćuje.

mts TV GO možete da koristite na teritoriji Republike Srbije.

* Ukoliko imate kreiran nalog na Moj mts portalu, potrebno je da se ulogujete unošenjem korisničkog imena i lozinke. U slučaju da ste zaboravili korisničko ime, pozovite nas na 0800 100 100. Ukoliko do sada niste kreirali nalog, nalog možete da ga kreirate na Moj mts portalu, na stranici Registracija.

Usluga mts TV GO za korisnike koji nemaju iris TV

Usluga mts TV GO vam nudi brojne TV kanale, sjajne naslove u okviru video kluba, kao i dodatne usluge: Pauziraj (mogućnost vraćanja TV sadržaja do 60 minuta unazad) i Gledaj unazad (mogućnost vraćanja TV sadržaja do 7 dana unazad). Ove usluge vam pružaju komfor u kome ćete uživati – da u trenutku gledanja nekog programa pauzirate i premotavate emitovani sadržaj do 60 minuta unazad (Pauziraj) i da pogledate sve što ste propustili na vašim omiljenim TV kanalima do 7 dana unazad (Gledaj unazad).

Mesečna naknada za uslugu mts TV GO za korisnike koji nemaju iris TV iznosi 499,00 dinara.

Usluga se odnosi na sve mts korisnike, osim na iris TV korisnike, kojima je na raspolaganju posebna ponuda. Prenos podataka ostvaren korišćenjem mts TV GO aplikacije putem mts mreže se ne naplaćuje.

Korisnici koji nemaju uslugu iris TV, kao i neregistrovani mts pripejd korisnici, neće moći da aktiviraju mts TV GO od 16. decembra 2020. godine zbog unapređenja usluge.

Cena korišćenja usluge mts TV GO u periodu od 30 dana za neregistrovane mts pripejd korisnike iznosi 749, 00 dinara. Nakon isteka perioda od 30 dana, usluga mts TV GO će vam biti automatski deaktivirana. Naravno, u svakom trenutku, mts TV GO možete ponovo da aktivirate.

mts TV GO sadržaje možete da pratite na dva uređaja istovremeno, a ukoliko to želite, možete da menjate uređaje na kojima ćete gledati mts TV GO. U toku 30 dana korišćenja ove usluge, četiri puta možete da promenite uređaj na kome ćete gledati mts TV GO sadržaje.

Bez obzira da li ste korisnik iris TV usluge ili ne, mts TV GO uslugu možete da deaktivirate: pozivom Kontakt centra 0800 100 100 ili u mts poslovnicama. Ukoliko ste iris TV korisnik, usluga mts TV GO biće vam naplaćena proporcionalno broju dana korišćenja u mesecu deaktivacije. Sa druge strane, ukoliko nemate iris TV, usluga mts TV GO će vam se u mesecu deaktivacije naplatiti po punoj ceni, a mts TV GO će vam biti na raspolaganju do kraja meseca.

Ukoliko vam je potrebna pomoć za korišćenje mts TV GO usluge, pozovite naš Kontakt centar 0800 100 100.
mts TV GO sadržajima ne možete pristupati dok ste u romingu.

mts chat podrška

Vaša poruka je prosleđena.
Trenutno nismo na mreži. Molimo Vas da ostavite poruku, odgovor će biti poslat na navedenu e-mail adresu.
Pošalji e-mail
Hvala vam što ste koristili našu uslugu.
Svi agenti su trenutno zauzeti.
Pošalji e-mail

mts chat podrška

Vaša poruka je prosleđena.
Trenutno nismo na mreži. Molimo Vas da ostavite poruku, odgovor će biti poslat na navedenu e-mail adresu.
Pošalji e-mail
Hvala vam što ste koristili našu uslugu.
Svi agenti su trenutno zauzeti.
Pošalji e-mail