Šta sadrži TV vodič i kako se koristi?

TV vodič nudi različite mogućnosti, među kojima su: vrati na početak programa, ili prikaz funkcija TV kanala koji trenutno pratite...

Info o kanalu koji trenutno pratite

Napredne funkcionalnosti iris TV platforme vam omogućavaju da, u svakom trenutku, saznate sve informacije o kanalu koji trenutno pratite. Informacije uključuju detaljnu programsku šemu i prikaz funkcionalnosti koje kanal podržava. Kada uključite ili promenite TV kanal, informacije o kanalu će se automatski pojaviti na TV ekranu. Ukoliko želite da vam se u nekom trenutku kasnije, tokom gledanja TV kanala, opet prikažu ove informacije dovoljno je da pritisnete dugme INFO na daljinskom upravljaču i ukazaće vam opcija Gledaj ispočetka i Više informacija o programu.

 U zavisnosti od TV kanala koji trenutno pratite, može vam biti ponuđena usluga Gledaj unazad (mogućnost vraćanja TV sadržaja do 30 dana unazad), Pauziraj (mogućnost pauziranja i vraćanja TV sadržaja do 60 minuta unazad), Vrati na početak, Podešavanje podsetnika, Dodaj u omiljene, ili Ukloni iz omiljenih… Kroz programsku šemu (za kanal koji pratite) možete da se krećete unapred u odnosu na aktuelni datum i do trideset dana unazad (za kretanje koristite strelice na daljinskom). Ukoliko vas interesuje neka emisija koja će tek biti emitovana, pronađite je u programskoj šemi i za nju će vam se prikazati sinopsis, ikonica – zvonce (mogućnost podešavanja podsetnika). Ukoliko brinete da ćete zaboraviti vreme emitovanja i propustiti emisiju, podesite podsetnik.

Vrati na početak

Dok gledate TV kanal možete, pritiskom na dugme TV sa kružnom strelicom na daljinskom upravljaču, da se vratite na početak programa. Ovo je moguće samo na TV kanalima koji podržavaju uslugu Gledaj unazad i ukoliko nije prošlo više od dva sata od početka programa i Pauziraj, ukoliko nije prošlo više od 60 minuta.

Video klub

Ukoliko ste iznajmljeni sadržaj označili kao Omiljeni, pronaći ćete ga i u delu Moj TV/Omiljeni filmovi i serije iz Video kluba. Najskorije gledani iznajmljeni sadržaji se nalaze u delu Moj TV/Nastavi da gledaš u Video klubu.

Glavni meni/Radio kanali

Radio kanali su izdvojeni i možete ih pronaći u glavnom meniju, u delu Radio. Tu ćete pronaći i Stingray Music, popularni digitalni muzički servis.

Telekom Srbija zadržava pravo izmene ponude kanala u okviru paketa.

Vaš ekran se trenutno deli sa agentom.