Vaš ekran se trenutno deli sa agentom.

Pratite ili pronađite svog ljubimca

Uspostavite sigurne zone i oblasti za praćenje. U slučaju da se vaš ljubimac izgubi, lako i brzo ćete lociratiti njegovo kretanje. Nije važno da li imate psa ili mačku, LOKI – TOKI je uvek tu da vas informiše i pomogne.

Pomozite svojim starijima

LOKI-TOKI pruža dragocenu pomoć ukoliko se vaši baka ili deka nađu u problematičnim situacijama. “SOS poziv” funkcija će omogućiti prolaznicima ili vašim najmilijima da vas direktno kontaktiraju i zatraže pomoć. Nakon pritiska na SOS Panic taster, automatski se poziva broj koji je definisan u aplikaciji.

Locirajte izgubljeni prtljag

Uspostavite sigurne zone za vaš prtljag. Ukoliko ga izgubite, LOKI-TOKI će vam pomoći da ga lako locirate, čak i kada se nalazi van sigurne zone vaš prtljag će biti lociran.

SOS Panic taster

Pritiskom na SOS panik taster u trajanju od najmanje 6 sekundi, uređaj poziva redom brojeve koji su uneti u SOS listu u aplikaciji. Moguće je uneti najviše 3 SOS telefonska broja.

Pozivanje uređaja na više telefona

Da biste mogli da pozivate SIM karticu u LOKI-TOKI uređaju, neophodno je da taj telefonski broj prvo unesete na belu listu u mobilnoj aplikaciji. Osoba prihvata poziv pritiskom na taster na uređaju i razgovara kao pomoću bilo kog drugog hands-free uređaja.

LED lampica na uređaju

Iz aplikacije možete daljinski da uključite LED lampicu na uređaju, kako biste po mraku mogli da vidite gde vam se nalazi kućni ljubimac.

Sigurne zone

Možete da zadate i dve sigurne zone kretanja. Potrebno je da odredite dozvoljeni radijus kretanja oko trenutnog položaja i dobijaćete obaveštenje iz aplikacije kada uređaj napusti sigurnu zonu i kada se vrati u u nju.

Često postavljana pitanja

Kupite telefonom

Kupite uređaj, odaberite tarifu/paket, obnovite ugovor. Pozovite 0800 100 150.

Poslovnice

Posetite naša prodajna mesta i saznajte sve što vas interesuje.

Česta pitanja

Proverite da li već postoji odgovor na vaše pitanje.

Pitajte nas

U cilju unapređenja komunikacije i vašeg korisničkog iskustva, pozivamo vas da nas kontaktirate.

Kontakt centar

Tu smo za vas 24 časa dnevno! Pozovite 0800 100 100.