Vaš ekran se trenutno deli sa agentom.

Kako da aktiviram/deaktiviram uslugu na Digimarketu?

Aktivirajte uslugu

Aktivirajte željenu uslugu na Digimarketu putem mts ili Moj mts portala, zaduženjem mts pripejd ili postpejd mobilnog računa.

Koraci aktivacije

Kliknite na tab Aplikacije i izaberite opciju Digimarket, zatim pronađite željeni sadržaj i kliknite na dugme „Aktivirajte“. U novom prozoru unesite tražene podatke (korisnički nalog ukoliko aplikacija traži, imejl adresu, željeni paket, broj mobilnog telefona za plaćanje) i potvrdite unete podatke klikom na dugme „Aktivirajte“. Unesite SMS kod koji će stići na vaš broj telefona i potvrdite ga, nakon čega će se izvršiti naplata sredstava sa vašeg pripejd/postpejd računa, a željeni sadržaj će biti aktiviran.

Uživajte u digitalnom sadržaju

Pevajte vaše omiljene pesme uz Stingray karaoke, igrajte omiljene video igre, okupite se na Twitch-u sa milionima drugih ljudi, komunicirajte i pravite svoju zabavu, i još mnogo toga u okviru Digimarketa.

Deaktivirajte uslugu

Uslugu koju ste aktivirali na Digimarketu možete da deaktivirate: putem mts ili Moj mts portala. U okviru Digimarketa kliknite na dugme „Pregledajte Vaše servise“ i unesite vaš imejl ili broj telefona. Nakon unosa dobijenog koda prikazaće vam se lista aktiviranih i jednokratno kupljenih usluga za uneti e-mail/broj telefona, pa možete izabrati uslugu koju želite da deaktivirate klikom na dugme „Odjava“.

Kupite telefonom

Kupite uređaj, odaberite tarifu/paket, obnovite ugovor. Pozovite 0800 100 150.

Poslovnice

Posetite naša prodajna mesta i saznajte sve što vas interesuje.

Česta pitanja

Proverite da li već postoji odgovor na vaše pitanje.

Pitajte nas

U cilju unapređenja komunikacije i vašeg korisničkog iskustva, pozivamo vas da nas kontaktirate.

Kontakt centar

Tu smo za vas 24 časa dnevno! Pozovite 0800 100 100.