Intenzitet osvetljenja

Prilagodite intenzitet osvetljenja potrebama vašeg poslovnog prostora. Sprečite nepotrebnu potrošnju električne energije zbog rasvete koja je ostala uključena.

Koncentracija CO2 i VOC

Obezbedite potpunu kontrolu kvaliteta vazduha (koncentracije CO2 i isparljivih organskih jedinjenja) u kancelarijama, učionicama, obdaništima i drugim poslovnim prostorima.

Upravljanje grejanjem

Modernizujte stare radijatore i zagrevajte poslovne prostorije samo kada je to potrebno. Optimizujte potrošnju toplotne energije na bilo kom sistemu centralnog grejanja sa radijatorima

Praćenje zauzetosti i prisutnosti

Integracija senzora za detekciju zauzetosti sa sistemima za upravljanje pametnim zgradama često se koriste za automatsko isključenje svetla kada u prostorijama nema zaposlenih ili za podešavanje temperature i ventilacije u sistemu.


Temperatura i vlažnost vazduha

Pratite ambijentalne parametre u bilo kojim uslovima, uz senzore koji mere: temparaturu od -50°C do 120°C i vlažnost vazduha od 0% do 100%.

Detekcija dima

Obezbedite pravovremenu detekciju dima. Budite zaštićeni od iznenadnog izbijanja požara koji mogu imati nesagledive posledice.

Tasteri za dojavu

Akcioni tasteri za dojavu obezbeđuju blagovremenu akciju u slučaju nezgode i drugih alarmantnih situacija u hotelima, domovima za stare, građevinskim objektima, magacinima i drugima lokacijama od interesa.

Detekcija curenja vode

Omogućite rano otkrivanje curenja vode i sprečite poplavu u vašem radnom prostoru. Nekontrolisano curenje vode može drastično da uveća vaše račune ili da trajno ošteti poslovni objekat.


Želite rešenje prilagođeno vašoj kompaniji?

Želite rešenje prilagođeno vašoj kompaniji?

Tu smo za sva vaša pitanja i sugestije

Pitajte nas

Popunite kontakt formu

Korisnička podrška

Besplatno pozovite 0800 123 123 za poslovne korisnike

Zakažite sastanak