Još jedno priznanje za podršku razvoju sporta osoba sa invaliditetom

Na svečanom proglašenju najboljih sportista sa invaliditetom Beograda uručene su plakete i zahvalnice svim institucijama, partnerima, organizacijama kao i sponzorima i donatorima koji su dali doprinos radu Sportskog saveza osoba sa invaliditetom. Za dugogodišnju podršku Savezu naša kompanija dobila je još jednu Plaketu, koju je primila Jelena Đondović, menadžer za korporativnu filantropiju.

foto-11130.jpg

Sportski savez osoba sa invaliditetom Beograda broji više od 1700 članova, svih uzrasta i vidova invaliditeta, koji su i u 2022. godini postigli izuzetne rezultate. Njihovi uspesi dodatno su istaknuti na svečanosti u okviru koje su uručene nagrade za najbolje sportiste i najbolje ekipe u individualnim i kolektivnim sportovima, dok je za dostignuća na brojnim evropskim takmičenjima u pojedinačnim sportovima nagrađeno pet sportista sa invaliditetom a u ekipnoj konkurenciji u streljaštvu i direktan plasman na paraolimpijske igre u Parizu nagrađeno je pet takmičara.

f21130.jpg

Budući da se osobe sa invaliditetom suočavaju sa različitim poteškoćama, naša kompanija nastaviće da pruža podršku Sportskom savezu osoba sa invaliditetom, kako bi im bili obezbeđeni bolji uslovi za napredak i lakšu integraciju u društvo.