Bindžujte sve epizode druge sezone serije „12 reči“

Gledajte u jednom dahu – druga sezona serije „12 reči“ u video klubu „Bindžuj“.
Video klub 12 reci vest 1130x635.jpg

Nakon premijernog emitovanja, iris TV i iris GO korisnici imaju priliku da svih 12 epizoda druge sezone ovog sjajnog dramskog trilera gledaju u jednom dahu.

Uzbudljiva druga sezona popularne serije „12 reči“ je vreme naplate starih računa. Kroz 12 epizoda ćete saznati na koji način mladi advokat Miloš Ivanović pokušava da sredi svoj život nakon događaja koji su obeležili prvu sezonu. Složena priča o životima ljudi koji su upleteni u kriminalne radnje, ali i borbi koju vode u sebi i sa drugima, u drugoj sezoni se nastavlja.

Sve epizode druge sezone ove vrhunske domaće serije koja okuplja poznatu glumačku ekipu možete da gledate u video klubu BINDŽUJ, po ceni odsamo 349 dinara, jednokratno.

Paket vam je na raspolaganju u periodu od 20 dana od dana njegove aktivacije. Po isteku perioda od 20 dana, paket vam se automatski deaktivira. Ukoliko to želite, u svakom trenutku možete izvršiti ponovnu aktivaciju.

Aktivaciju paketa možete da izvršite, lako i jednostavno, u delu video klub/BINDŽUJ:

Okupite društvo i, uz kokice i grickalice, opušteno uživajte u bindžu svih epizoda druge sezone koje vam donose dodatna uzbuđenja i brojne neočekivane obrte.



Tu smo za sva vaša pitanja i sugestije

Pitajte nas

Popunite kontakt formu

Korisnička podrška

Besplatno pozovite 0800 123 123 za poslovne korisnike

Zakažite sastanak