Obezbedite sebi neodoljiv poklon uz prestižne Samsung uređaje

Na poklon dobijate Galaxy S21 FE! Tu su i specijalni benefiti koje daje mts.
novo-Samsung-nacionalna-promocija-vest-1130x635-min.jpg

Ako želite da kupite novi, lep i funkcionalan flagship telefon, pravi je trenutak da to uradite. Sada imate priliku da obradujete i sebe i dragu osobu, jer renomirana kompanija Samsung uz kupljeni telefon daje, zaista, vredan poklon.

Ukoliko u promotivnom periodu od 12. oktobra do 12. novembra 2023. kupite neki od uređaja iz Galaxy S23 serije, Galaxy Z Flip5 ili Z Fold5, na poklon dobijate Galaxy S21 FE.

Uslov za dobijanje poklona je uspešna registracija kupovine uređaja, putem Samsung Members aplikacije na kupljenom uređaju, u skladu sa Pravilima promocije.

Registraciju treba obaviti najkasnije do 12. decembra 2023. godine.

Ali to nije sve! Lepa vest su benefiti kojima ćemo vas, sigurni smo, dodatno obradovati:

  • iris GO 6 meseci besplatno
  • 10% popusta za kupovinu nove linije i još jedan nalog za irisGO 6 meseci besplatno

Prilikom kupovine uređaja obuhvaćenih Samsung kampanjom uz neku od Biz Omorika/Biz Soko tarifa, dobijate irisGO 6 meseci besplatno. Ukoliko se odlučite za kupovinu još jedne nove mobilne linije Biz Omorika/Biz Soko, ostvarujete 10% popusta uz ugovornu obavezu od 24 meseca i dobijate dva korisnička naloga irisGO na 6 meseci besplatnog korišćenja.

Odaberite najbolje i uživajte u mts povoljnostima i u svom savršenom telefonu uz koji dobijate i vredan poklon, samo u toku promotivnog perioda. Zato požurite, promocija traje do 12. novembra 2023.godine ili do isteka zaliha.

Tu smo za sva vaša pitanja i sugestije

Pitajte nas

Popunite kontakt formu

Korisnička podrška

Besplatno pozovite 0800 123 123 za poslovne korisnike

Zakažite sastanak