Tvoj ponedeljak u septembru!

Jedan ponedeljak mesečno tvom biznisu donosi vrhunske pogodnosti i popuste u mreži broj 1.
tvoj-ponedeljak-biznis-vest-1130x635-min.jpg

Sjajna vest za sve poslovne korisnike! Samo danas, 18.09.2023. imate priliku da aktivirate uslugu Iris GO i dobijete 6 meseci besplatnog korišćenja aplikacije. Kako bi Vam usluga bila aktivirana, javite se svom menadžeru prodaje, pozovite CALL centar ili posetite mts Biznis centar.

Od sada svi naši poslovni korisnici, kao i korisnici koji nemaju mts usluge, mogu da uživaju u najboljim TV kanalima, sa bilo kog mesta, uz iris GO aplikaciju!

iris GO aplikacija donosi preko 200 TV kanala najatraktivnijeg zabavnog i sportskog sadržaja.

Ne propustite najbolje sportske događaje, pratite omiljene serije i najatraktivnija filmska ostvarenja sa vašeg mobilnog telefona, tabletasmart TV-a , kada to vama najviše odgovara.

Aplikaciju iris GO možete preuzeti sa App Store, Google Play Store i AppGallery, u zavisnosti od uređaja koji koristite.

Mobilni data saobraćaj koji se ostvari prilikom korišćenja aplikacije se ne naplaćuje mts mobilnim korisnicima. Korisnicima koji koriste usluge mobilne telefonije drugih operatera, mobilni data saobraćaj se naplaćuje u skladu sa definisanim cenovnikom tih operatera.

Za više informacija posetite iris GO stranu, najbliži Biznis centar  ili pozovite 0800 123 123.

Tu smo za sva vaša pitanja i sugestije

Pitajte nas

Popunite kontakt formu

Korisnička podrška

Besplatno pozovite 0800 123 123 za poslovne korisnike

Zakažite sastanak