Šta sadrži TV vodič i kako se koristi?

Skraćeno biranje, vrati na početak programa, prikaz funkcija TV kanala koji trenutno pratite...

Skraćeno biranje omiljenih kanala

Koristeći cifre od 0 do 9, imate mogućnost skraćenog biranja kanala iz liste omiljenih kanala. U delu Moj nalog/Omiljeni TV kanali, odaberite željeni kanal i pritisnite broj za skraćeno biranje (0 do 9). U okviru liste, pored kanala biće prikazan broj koji ste mu dodeli za skraćeno biranje.

Info o kanalu koji trenutno pratite

Napredne funkcionalnosti mts TV platforme vam omogućavaju da, u svakom trenutku, saznate sve informacije o kanalu koji trenutno pratite. Informacije uključuju detaljnu programsku šemu i prikaz funkcionalnosti koje kanal podržava. Kada uključite ili promenite TV kanal informacije o kanalu će se automatski pojaviti na TV ekranu. Ukoliko želite da vam se u nekom trenutku kasnije, tokom gledanja TV kanala, opet prikažu ove informacije dovoljno je da pritisnete dugme INFO na daljinskom upravljaču. U zavisnosti od TV kanala koji trenutno pratite, može vam biti ponuđeno Snimanje, Gledaj unazad (mogućnost vraćanja TV sadržaja do 7 dana unazad), Podešavanje podsetnika, Pauziraj (mogućnost vraćanja TV sadržaja do 60 minuta unazad), Dodaj u omiljene, Ukloni iz omiljenih ili Vrati na početak… Kroz programsku šemu (za kanal koji pratite) možete da se krećete unapred u odnosu na aktuelni datum i tri dana unazad (za kretanje koristite strelice na daljinskom). Ukoliko vas interesuje neka emisija koja će tek biti emitovana, pronađite je u programskoj šemi i za nju će vam se prikazati sinopsis, ikonica sat (mogućnost podešavanja podsetnika) i ikonica kamera (zakazivanja snimanja). Ukoliko brinete da ćete zaboraviti vreme emitovanja i propustiti emisiju, podesite podsetnik. U slučaju da emisiju nećete moći da gledate u vreme emitovanja, možete da podesite snimanje i da u njoj uživate kasnije, kada vam to odgovara.

Vrati na početak

Dok gledate TV kanal možete, pritiskom na plavo dugme na daljinskom upravljaču, da se vratite na početak programa. Ovo je moguće samo na TV kanalima koji podržavaju uslugu Gledaj unazad i ukoliko nije prošlo više od dva sata od početka programa.

Video klub

Ukoliko ste iznajmljeni sadržaj označili kao Omiljeni, pronaći ćete ga i u delu Video klub/Omiljeni naslovi iz Video kluba. Najskorije gledani iznajmljeni sadržaji se nalaze u delu Video klub/Nedavno gledani naslovi u Video klubu.

Glavni meni/Radio kanali

Radio kanali su izdvojeni i možete ih pronaći u glavnom meniju, u delu Radio. Tu ćete pronaći i Stingray Music, popularni digitalni muzički servis.

Informišite se o svim TV uslugama.

mts chat podrška

Vaša poruka je prosleđena.
Trenutno nismo na mreži. Molimo Vas da ostavite poruku, odgovor će biti poslat na navedenu e-mail adresu.
Pošalji e-mail
Hvala vam što ste koristili našu uslugu.
Svi agenti su trenutno zauzeti.
Pošalji e-mail

mts chat podrška

Vaša poruka je prosleđena.
Trenutno nismo na mreži. Molimo Vas da ostavite poruku, odgovor će biti poslat na navedenu e-mail adresu.
Pošalji e-mail
Hvala vam što ste koristili našu uslugu.
Svi agenti su trenutno zauzeti.
Pošalji e-mail