Šta nas spaja?

Telekom Srbija, jedna TV mreža i svi mi
sta-nas-spaja-2-vest-1130x635-min.jpg

U fantastičnim domaćim serijama, ekskluzivnim sportskim takmičenjima i bogatom informativnom programu, sa pričama koje će vas držati u neizvesnosti, uzbuđenju, emociji i zanosu, pronaći ćete dramu, misteriju, strast, avanturu, akciju, brzinu, ali i istinu i inspiraciju. 

Na SUPERSTAR TV-u možete pratiti serije i filmove koji pokrivaju najrazličitije žanrove i teme, od krimi trilera do političkih drama, istorijskih događaja, komedija i ljubavnih priča. Tu su i domaće serije sa vrhunskom produkcijom, koje će vas spojiti sa najvećim imenima našeg glumišta a istovremeno zabaviti, zaintrigirati i oduševiti svojim pričama.

Uzbudljive sportske događaje koje nikako ne smete propustiti, pronaći ćete na Arena sport kanalima iris TV-a, na Super TV-u ArenaCloud platformi. Očekuju vas utakmice svih UEFA takmičenja, Premijer lige, Serije A, La lige, Lige 1, Super lige Srbije i mečevi NBA, ABA, NFL lige, koje možete uživo da pratite bilo gde da se nalazite - putem mobilnog telefona, tablet uređaja ili Smart TV-a koristeći aplikaciju Arena Cloud .

Budite u toku i saznajte najnovije vesti i video priče iz Srbije i sveta o najvažnijim događajima iz politike, sporta, biznisa, kulture, zdravlja, uz izuzetni informativni program K1, Tanjug, Euronews Srbija ili Bloomberg Adria televizije.

I – šta nas spaja? Telekom Srbija i nezaboravne priče sa sjajnim filmskim i serijskim programom na SUPERSTAR TV-u, najkvalitetnija sportska nadmetanja na Arena TV-u, kao i aktuelne informativne emisije, koje karakteriše objektivno i tačno informisanje o svim značajnim dešavanjima u zemlji i svetu.

Odaberite svoju priču po želji i uživajte u sjajnom filmskom, serijskom, sportskom i informativnom programu, a možete pogledati i Telcast -podkast Telekoma Srbije i saznati mnoge interesantne detalje iz života javnih ličnosti.

Vaš ekran se trenutno deli sa agentom.