Znamo da je telefon postao neizostavan deo biznisa, zato vam preporučujemo da zaštite vaš telefon od nenamernih fizičkih oštećenja, loma ekrana, vlage, dodira sa vodom, krađe, neovlašćenog korišćenja uređaja i neovlašćenih razgovora.

Osigurajte svoj telefon brzo i jednostavno u nekoliko koraka:

  • Izaberite telefon u mts Biznis centru u Beogradu i Novom Sadu

  • Izaberite Biznis tarifu koja vam najviše odgovara

  • Ugovorite osiguranje

  • Plaćajte mesečno uz račun za mts usluge

Cene osiguranja zavise od maloprodajne vrednosti kupljenog telefona i možete ih pronaći u tabu O uređaju/Osiguranje uz svaki mobilni telefon.
Telefoni iz mts ponude su osigurani od strane Dunav osiguranja u skladu sa važećim „Posebnim uslovima za kombinovano osiguranje mobilnih telefona i drugih mobilnih uređaja“ Dunav osiguranja.
Predmet osiguranja može biti isključivo nov mobilni uređaj koji je ugovoren i kupljen u mts Biznis centru uz aktivaciju Biznis Libero i Standard tarifa i ugovornu obavezu od 24 meseca.
Uređaj se može popraviti ili zameniti za novi po osnovu osiguranja i ne može se vratiti novac u njegovoj vrednosti.
Učešće u nastaloj šteti – franšizu, korisnik plaća prilikom svake popravke osiguranog uređaja, do maksimalno 3 nastale štete.
Osiguranje počinje istog trenutka kada se potvrdi posao ugovaranja osiguranja, a korisniku se za taj mesec fakturiše pun iznos mesečne premije. Takođe, u slučaju raskida polise osiguranja korisniku se fakturiše pun iznos mesečne premije, a korisnik ostvaruje pravo na osiguranje uređaja za ceo mesec u kome je došlo do raskida osiguranja.

Za više informacija pozovite call centar Dunav osiguranja 0800 130 147.Kako da lako prijavite štetu?

Prijavite nastalu štetu u roku od 3 dana, od ponedeljka do petka 09.00 dо 18.00 časova pozivom kontakt centra Dunav osiguranja na sledeće brojeve:


  • Kontakt centar za pozive iz Srbije 0800 130 147

  • Kontakt centar za pozive iz inostranstva +43 1 525 03 6973

    Pratite uputstva operatera za dalje instrukcije.


Tu smo za sva vaša pitanja i sugestije

E-mail

Popunite kontakt formu

Korisnička podrška

Besplatno pozovite 0800 123 123

Zakažite sastanak

Izaberite prodajno mesto