Bindžujte sve epizode nove serije „Ringišpil“

Doživite nezaboravnu priču o ljubavi, baletu i sudbini
ringispil vest 1130x635.jpg

iris TV i iris GO korisnici od sada imaju priliku da u jednom dahu gledaju svih 8 epizoda nove dramske serije „Ringišpil“, koja je nastala po istoimenom bestseleru Jelene Bačić Alimpić. Ova emotivna priča prati život mlade balerine Ane Balint, čiji neverovatan talenat prevazilazi sve prepreke i vodi je na pozornice najprestižnijih baletskih kuća.

Priča o Ani Balint nije samo priča o uspehu, već i o izborima, ljubavima koje ostavljaju neizbrisiv trag, i o snazi umetnosti da prevaziđe bol. Publika će biti očarana dramatičnim zapletima, strastvenim emocijama i bogatom baletskom scenom.

Gledajte svih 8 epizoda ove vrhunske domaće serije ekskluzivno u video klubu „Bindžuj“, po ceni od samo 349 dinara, jednokratno.

Paket vam je na raspolaganju u periodu od 20 dana od dana njegove aktivacije. Po isteku perioda od 20 dana, paket vam se automatski deaktivira. Ukoliko to želite, u svakom trenutku možete izvršiti ponovnu aktivaciju.

Aktivaciju paketa možete da izvršite, lako i jednostavno, u delu video klub/BINDŽUJ:

Ne propustite priliku da uživate u nezaboravnom putovanju kroz svet baleta, ljubavi i života, uz „Ringišpil“. Bindžovanje može da počne!

Vaš ekran se trenutno deli sa agentom.