Net limit za vaše bezbrižno putovanje

Od sada, zaštitite se od neplaniranih troškova u romingu i uživajte u letu!
Net Limit  jednodnevni dodatak od 200 MB koji vas štiti od nepredviđenih troškova kada koristite internet dok ste u inostranstvu.

Net Limit  jednodnevni dodatak od 200 MB koji vas štiti od nepredviđenih troškova kada koristite internet dok ste u inostranstvu.

Net Limit sada je bogatiji za jednodnevni dodatak od 200 MB koji vas štiti od nepredviđenih troškova kada koristite internet dok ste u inostranstvu.

Ukoliko već imate aktiviranu Net Limit uslugu, ovaj jednodnevni dodatak se automatski aktivira čim započnete korišćenje interneta u romingu i besplatan je za prvi dan korišćenja. Ukoliko pre isteka dana potrošite MB iz dodatka, internet saobraćaj će biti blokiran do sledećeg dana i tako vas zaštititi od mogućih dodatnih troškova. Svakog narednog dana korišćenja, Net Limit dodatak 200 MB se naplaćuje po ceni od 199 dinara. Dodatak se automatski aktivira samo u danu kada koristite prenos podataka u romingu.

Podsećamo vas da u svakom trenutku možete da aktivirate neki od povoljnih roming tarifnih dodataka koje smo pripremili za vas. Nakon isteka izabranog tarifnog dodatka, Net Limit jednodnevni dodatak će ponovo biti aktiviran, ukoliko nastavite da koristite internet u romingu.

Naknada za Net Limit uslugu ostaje nepromenjena - 149 dinara mesečno. Net Limit jednodnevni dodatak 200 MB dostupan je uz sve postpejd tarife (osim Soko lite, Soko max i Senior tarife) i na raspolaganju je postpejd korisnicima koji imaju aktiviranu Net Limit uslugu.
Pripremite se za nove letnje avanture na vreme i uživajte u internetu bez neplaniranih troškova u romingu!

Vaš ekran se trenutno deli sa agentom.