I novi telefon i do 12.000 dinara na poklon!

U saradnji sa UniCredit Bankom za vas smo pripremili izuzetnu promotivnu pogodnost
Unicredit vest 1130x635.jpg

Sjajna vest za sve naše korisnike!

Kupovinom novog telefona preko UniCredit Banke dobijate na poklon do 12.000 dinara i mogućnost plaćanja uređaja na rate, bez kamate!

Da biste ostvarili ove pogodnosti potrebno je da posetite najbližu mts poslovnicu, odaberete svoj novi telefon i način plaćanja na 24 mesečne rate preko UniCredit banke.

Mobilni telefon preuzimate odmah nakon kupovine, a da biste ostvarili pravo na poklon potrebno je da potpišete saglasnost za prenos vaših podataka u UniCredit Banku, otvorite račun u banci i podnesete zahtev za Flexia Mastercard® kreditnu karticu.

Kada je vaša Flexia Mastercard® kreditna kartica odobrena, na račun UniCredit Banke vam stiže poklon u iznosu do 12.000 dinara.

Ova ponuda važi za kupovinu telefona u mts poslovnicama uz postpejd tarifu i ugovor sa UniCredit Bankom o korišćenju kreditne kartice na 24 mesečne rate, bez kamate.

Uz UniCredit pokon iskombinujte dodatne popuste i uštedite do 32.000 dinara!

Da li ste znali da od 18. juna, možete da se uključite u našu akciju „Staro za novo“? Donesete nam stari uređaj i ostvarite EKO popust do 15.000 dinara za kupovinu novog uređaja ili LTE tableta iz naše ponude. Ukoliko se opredelite da telefon kupite uz BOX 4, očekuje vas i dodatni popust od 5.000 dinara.

Iskombinujte ove tri povoljnosti i kupite telefon po ceni nižoj do 32.000 dinara.

Vaš ekran se trenutno deli sa agentom.