mts EKO POPUST: Staro za novo - nova zelena zamena

Zamenite svoj stari telefon i ostvarite EKO POPUST za kupovinu novog uređaja.
Staro za novo vest 1130x635.jpg

Evo jedne sjajne vesti za sve ljubitelje prirode i mobilnih uređaja! mts je započeo promotivnu kampanju "Staro za novo".

Ova specijalna promotivna akcija vam omogućava da zamenite svoj stari mobilni telefon i ostvarite mts EKO POPUST od 5.000 dinara. Na ovaj način direktno utičete na očuvanje životne sredine.

Kako Funkcioniše mts EKO POPUST?

Svaki mts EKO POPUST vredi 5.000 din, a popuste možete kombinovati do maksimalno tri takva popusta za tri stara uređaja. Popusti se sabiraju, i ukupno možete uštedeti do 15.000 dinara za kupovinu novog uređaja.

Promocija je dostupna korisnicima postpaid tarifa, mobilni net , BOX i Supernova paketa, koji uz novi ugovor na 24 meseca, kupuju i novi uređaj.

Popust/popusti se mogu iskoristiti:

  • Za plaćanje novih mobilnih uređaja i LTE tableta u roku od 30 dana od dana potpisivanja ugovora kojim je definisan mts EKO POPUST;
  • Za kupovinu jednog uređaja i ne mogu se zameniti za novac.

Ovom akcijom mts se pridružuje globalnim naporima očuvanja životne sredine, podstičući korisnike da zamenom starih uređaja doprinesu smanjenju elektronskog otpada. "Staro za novo" nije samo povoljna prilika za kupovinu, već i prilika da svaki pojedinac doprinese zelenijoj budućnosti.

Budite deo zelene revolucije i uživajte u najnovijoj tehnologiji uz mts EKO POPUST!

Iskombinujte EKO popust uz dodatne popuste i uštedite do 32.000 dinara!

Da li ste znali da uz EKO popust, možete da ostvarite dodatni popust u iznosu od 5.000 dinara ukoliko novi telefon kupite uz BOX 4, ali i da dobijete poklon u iznosu do 12.000 dinara ukoilko kupovinu obavite preko UniCredit banke.

Iskombinujte ove tri povoljnosti i kupite telefon iz naše ponude po ceni nižoj i do 32.000 dinara.

Vaš ekran se trenutno deli sa agentom.