Vaš ekran se trenutno deli sa agentom.

Pojačaj paket detaljnije

Detaljnije o promociji

Korisnici Net i BOX 2 paketa

24 meseca koristite besplatno iris TV paket – za postojeće korisnike Netpaketa, kao i za za sve korisnike BOX 2 paketa (fiksna+Net), koji pređu na BOX 3 paket sa iris TV uslugom, uz ugovornu obavezu od 24 meseca.
Postojeći korisnici Net paketa, odnosno BOX 2 paketa, koji se odluče za neki od iris TV paketa mogu da koriste sve pogodnosti BOX 3 paketa (fiksna+Net+iris TV), po ceni BOX 2 paketa, uz ugovor na 24 meseca. Ukoliko je korisnik ranije aktivirao uslugu eRačun, plaća povoljniju mesečnu naknadu uz ugovor na 24 meseca sa eRačunom.
Ukoliko korisnik, tokom ugovaranja BOX paketa odabere veći Net paket, obračunava se mesečna naknada za BOX 2 paket sa većom internet brzinom.
Nakon isteka promotivnog perioda, mesečna naknada za odabrani BOX 3 paket naplaćuje se po standardnom cenovniku.
Promocija traje do 31.12.2022. godine.

Korisnici BOX 3 paketa

24 meseca koristite besplatno iris TV paket – za sve postojeće korisnike BOX 3 paketa (fiksna+Mobilni+Net), koji pređu na BOX 4 paket sa iris TV uslugom, uz ugovornu obavezu od 24 meseca.
Postojeći korisnici BOX 3 paketa, koji se odluče za neki od iris TV paketa mogu da koriste sve pogodnosti BOX 4 paketa (fiksna+mobilna+Net+iris TV), po ceni BOX 3 paketa, uz ugovor na 24 meseca. Ukoliko je korisnik ranije aktivirao uslugu eRačun, plaća povoljniju mesečnu naknadu uz ugovor na 24 meseca sa eRačunom.
Ukoliko korisnik, tokom ugovaranja BOX paketa odabere veći Net paket, obračunava se mesečna naknada za BOX 3 paket sa većom internet brzinom.
Nakon isteka promotivnog perioda, mesečna naknada za odabrani BOX 4 paket naplaćuje se po standardnom cenovniku.
Promocija traje do 31.12.2022. godine.

Kupite telefonom

Kupite uređaj, odaberite tarifu/paket, obnovite ugovor. Pozovite 0800 100 150.

Poslovnice

Posetite naša prodajna mesta i saznajte sve što vas interesuje.

Česta pitanja

Proverite da li već postoji odgovor na vaše pitanje.

Pitajte nas

U cilju unapređenja komunikacije i vašeg korisničkog iskustva, pozivamo vas da nas kontaktirate.

Kontakt centar

Tu smo za vas 24 časa dnevno! Pozovite 0800 100 100.