Sniženje cena mobilnog saobraćaja u zoni 0

Od 1. jula povoljnije cene za mobilne razgovore, SMS poruke i data saobraćaj u zoni 0

Poslovni korisnici mobilnih postpejd usluga koji borave u Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Severnoj Makedoniji i Albaniji, odnosno zemljama iz međunarodne zone 0, od 1. jula ove godine moći će da koriste besplatan nacionalni saobraćaj iz svoje tarife i za to im se neće naplaćivati dodatna naknada.

Besplatni minuti ka fiksnoj i mobilnoj mreži mts-a, koji se koriste nakon utrošene tarifne kvote ka svim mrežama, kao i minuti u okviru m:tel mreže i za pozive ka inostranstvu, ne mogu se koristiti u zoni 0.

Nakon potrošenih besplatnih nacionalnih minuta, SMS-ova i interneta, saobraćaj će se obavljati po cenama predviđenim za domaći saobraćaj.

Uspostava veze, kao ni dolazni pozivi neće se naplaćivati u okviru zone 0.
Za određene tarife poslovnih korisnika, kao i za Mobilni Net tarife, dodeljuje se dodatna količina internet saobraćaja koja može da se koristi u okviru zone 0. Osnovna količina internet saobraćaja kod ovih tarifa može da se koristi samo u Srbiji.

U narednom periodu, Telekom Srbija ima pravo da primeni dodatnu naknadu za roming u zemljama Zapadnog Balkana u skladu sa važećim propisima i Opštim uslovima.

Tu smo za sva vaša pitanja i sugestije

Pitajte nas

Popunite kontakt formu

Korisnička podrška

Besplatno pozovite 0800 123 123 za poslovne korisnike

Zakažite sastanak