Bindžujte sve epizode treće sezone serije Močvara

Gledajte u jednom dahu – treća sezona serije „Močvara“ u video klubu „Bindžuj“.
Mocvara 3 vest 1130x635.jpg

Nakon premijernog emitovanja prve epizode(14. septembar) nove sezone serije Močvara, iris TV i iris GO korisnici imaju priliku da svih 8 epizoda treće sezone ovog sjajnog dramskog trilera gledaju u jednom dahu.

Uzbudljiva treća sezona hit serije „Močvara“ nas vraća na ulice Beograda, gde će publika pratiti uzbudljiva dešavanja oko Nikole Krsmanovića (Goran Bogdan) koji je nekada bio policajac, a sada se bavi prevozom eskort pratnje.

Nikola, je na prekretnici života, zbližava se sa Svetlanom (Jelisaveta Teodosić), ženom čiju prošlost progone mračne senke. Dok pokušava da okrene novi list i promeni svoj život iz korena, njene tajne uzrokuju niz kobnih događaja koji je dovode u opasnost.

Nakon misterioznog incidenta, Nikola postaje glavni osumnjičeni i ubrzo shvata da ključ za rešavanje ovog slučaja leži u zaboravljenoj prošlosti, koja preti da uništi sve pred sobom.

Pripremite se za dramatičan zaplet pun napetosti, emocija i neočekivanih obrta!

Sve epizode treće sezone ove vrhunske domaće serije koja okuplja poznatu glumačku ekipu možete da gledate u video klubu BINDŽUJ, po ceni od 
samo 349 dinara, jednokratno.

Paket vam je na raspolaganju u periodu od 20 dana od dana njegove aktivacije. Po isteku perioda od 20 dana, paket vam se automatski deaktivira. Ukoliko to želite, u svakom trenutku možete izvršiti ponovnu aktivaciju.

Aktivaciju paketa možete da izvršite, lako i jednostavno, u delu video klub/BINDŽUJ:

Gledajte pre svih sve epizode ove vrhunske domaće serije koja okuplja poznatu glumačku ekipu na čelu sa Goran Bogdanom. Bindžovanje može da počne!

Tu smo za sva vaša pitanja i sugestije

Pitajte nas

Popunite kontakt formu

Korisnička podrška

Besplatno pozovite 0800 123 123 za poslovne korisnike

Zakažite sastanak