Nova domaća serija „Tunel“ – premijerno na Superstar TV-u

Ovu dugoočekivanu socijalnu dramu možete da pratite već od subote, od 21.00.
Serija-Tunel-1130x635.jpg

Superstar TV, televizija poznata po sjajnom filmskom i serijskom programu, ne prestaje da prijatno iznenađuje svoje verne gledaoce novim vrhunskim domaćim serijama. Ovaj put je to serija „Tunel“ koja kreće da se premijerno emituje od subote, 11. novembra, od 21.00 čas.

Serija „Tunel“ je napeta socijalna drama koliko i policijski triler. Govori o ljudskim sudbinama - o krhkosti ljudske psihe i važnosti života. Ovaj uzbudljivi triler ispituje da li je život zaista dar, da li neko odozgo brine o nama, da li u ovom životu ima pravde i da li mi kreiramo sistem ili on nas. I ne daje jednostavne odgovore.

Serija kroz dvanaest epizoda prati živote i sudbine pripadnika specijalnog pregovaračkog tima MUP-a Srbije, zaslužnog za spasavanje više od dve stotine ljudskih života, sa stoprocentnom uspešnošću, koji je u stalnoj opasnosti od gašenja, pod objašnjenjem da mnogo košta a možda nikada ne bude upotrebljen.

Pratite Superstar TV i uživajte u novoj seriji koja će vas, sigurni smo, oduševiti neverovatnom ljudskom pričom. Na ovom kanalu uvek ćete pronaći vrhunske domaće serije sa sjajnim pričama, čiji nastavak ćete, iz epizode u epizodu, nestrpljivo očekivati.

SUPERSTAR TV je dostupan u okviru osnovnog paketa na više TV platformi. Pogledajte teritorije i platforme na kojima možete pratiti ovaj sjajan serijski i filmski TV kanal.  

Tu smo za sva vaša pitanja i sugestije

Pitajte nas

Popunite kontakt formu

Korisnička podrška

Besplatno pozovite 0800 123 123 za poslovne korisnike

Zakažite sastanak