mts je ponovo najpouzdanija mobilna mreža u Srbiji!

Još jedna potvrda kvaliteta i predanog rada
mts-najpouzdanija-mreža--vest-1130x635-min.jpg

Lepe vesti se nižu godinu za godinom. Stiglo je priznanje i za 2023. godinu – mts i ove godine može da se ponosi titulom najpouzdanije mreže u Srbiji.

Benchmark merenja renomirane nemačke kompanije NET CHECK, zasnovana na opsežnim ispitivanjima i merenjima na terenu, potvrdila su izuzetan kvalitet mobilnih usluga u mts mreži širom Srbije.

Rezultati testiranja kompanije Net Check, čija ekspertiza obuhvata ispitivanja kvaliteta mobilnih mreža širom Evrope, sa naglaskom na tržišta Austrije, Nemačke i Švajcarske, pokazali su da je mts mreža najbolja mobilna mreža u Srbiji.

Merenje koje je sprovedeno tokom maja, juna i jula meseca 2023. godine fokusira se na govorni i internet saobraćaj, a od ukupno 1000 bodova, mts je osvojio čak 945.94. Kada je u pitanju govorni saobraćaj, od ukupno 350 mts je osvojio 328.92 poena, dok je za internet saobraćaj od mogućih 650 osvojeno 617.02 poena.

Ponosni smo na ovu novu potvrdu kvaliteta naše mreže, koja nas ujedno raduje i obavezuje na dalji predan rad. Posebno nas raduje činjenica da naši korisnici mogu da uživaju u vrhunskim performansama najbolje mobilne mreže u Srbiji.

Pogledajte detaljan izveštaj

Tu smo za sva vaša pitanja i sugestije

Pitajte nas

Popunite kontakt formu

Korisnička podrška

Besplatno pozovite 0800 123 123 za poslovne korisnike

Zakažite sastanak