Ne propustite premijeru serije „Oluja“

Superstar TV kreće sa premijernim prikazivanjem serije "Oluja" 30. septembra, u 21h.
1130x635-serija-Oluja-min.jpg

Ovog leta ste imali priliku da na Superstar TV-u premijeno gledate film reditelja Miloša Radunovića "Oluja".

Na istom kanalu već od subote, 30. septembra počinje premijeno da se emituje 12 epizoda serije "Oluja". Serija će se prikazivati subotom i nedeljom, u terminu od 21.00 čas.

Radnja serije “Oluja“ je smeštena u period  – nekoliko dana pre operacije “Oluja” sve do završetka operacije, s epilogom koji se ukratko prikazuje i izbegličku život naših junaka i njihovo snalaženje izvan Krajine.

Porodica predstavlja nukleus ove priče i kroz njihovo stradanje, bežanje, žrtvovanje i borbu prikazuje se ceo kontekst i užas kroz koji su prošli stanovnici Srpske Krajine. Ova priča obiluje i epizodama i slikama koje se naslanjaju i na istinite priče, sudbine i ispovesti krajinskih izbeglica.

Pratite SUPERSTAR TV, jer ćete na ovom kanalu uvek pronaći vrhunske domaće serije sa sjajnim pričama, čiji nastavak ćete, iz epizode u epizodu, nestrpljivo očekivati.

SUPERSTAR TV je dostupan u okviru osnovnog paketa na više TVplatformi.  Pogledajte teritorije i platforme na kojima možete pratiti ovaj sjajan serijski i filmski TV kanal.

Tu smo za sva vaša pitanja i sugestije

Pitajte nas

Popunite kontakt formu

Korisnička podrška

Besplatno pozovite 0800 123 123 za poslovne korisnike

Zakažite sastanak