Izuzetni Samsung flagšip modeli pomeraju granice realnosti!

Naručite pre svih Samsung flagship telefon i uživajte u ekskluzivnim poklonima!
1130x635-min-vest.png

Rezervišite pre svih - spektakularni Samsung Galaxy Z Fold4 ili Samsung Galaxy Z Flip4 model u pretprodajnom periodu od 10. do 25. avgusta 2022. godine po izuzetnoj ceni i očekuju vas neverovatni popusti:

- 23.000 dinara za kupovinu Samsung Galaxy Z Fold4,
- 17.000 dinara za kupovinu Samsung Galaxy Z Flip4,

Dodatni popust, u iznosu otkupne vrednosti vašeg polovnog telefona, možete da ostvarite zamenom starog talefona kod ovlašćenog Samsung partnera.

Još jedna sjajna pogodnost pružiće vam potpuni mir i uživanje u novom Samsung telefonu - osiguranje unutrašnjeg ekrana tokom cele jedne godine! Kako biste ostvarili ovu pogodnost, potrebno je da se registrujete u roku od 14 dana od dana preuzimanja uređaja, na stranici za besplatnu aktivaciju zaštite uz dokaz o kupovini uređaja (važno je da podešavanja budu na srpskom jeziku).

Osiguranje unutrašnjeg ekrana uređaja u periodu 1 godine od prijema potvrde o osiguranju pokriva isključivo prvo oštećenje nastalo u prethodno navedenom periodu, uz uslov učešća u šteti od strane korisnika, i to plaćanjem iznosa: u visini od 13.000 dinara za slučaj oštećenja ekrana Galaxy Z Flip4 i 15.500 dinara za slučaj oštećenja ekrana Galaxy Z Fold4.

Požurite, budite prvi koji će isprobati sve nove mogućnosti ovih sjajnih uređaja opremljenih tehnologijom budućnosti!

Tu smo za sva vaša pitanja i sugestije

Pitajte nas

Popunite kontakt formu

Korisnička podrška

Besplatno pozovite 0800 123 123 za poslovne korisnike

Zakažite sastanak