Obaveštenje o ukidanju starih biznis tarifa

Obaveštavamo vas da od 25. avgusta 2023. godine prestaju da važe stari tarifni profili kojima je istekao minimalni period trajanja ugovorne obaveze.

Pogledajte ponudu novih Biz tarifa i odaberete novu tarifu koja vam najviše odgovara. Uz nove Biz Omorika i Biz Soko tarife, pored neograničenih minuta i SMS poruka, odaberite besplatne tarifne dodatke za roming (internet, minuti ili SMS) ili za minute ka inostranstvu. Na raspolaganju su vam i Biz Morava tarife sa više minuta, SMS poruka i interneta, i neograničenim minutima u timu i mts mreži. Potpišite ugovor sa novim tarifama i ostvarite popust na mesečnu naknadu uz mogućnost odabira uređaja iz naše bogate ponude.

Ukoliko u roku od 30 dana od dana objave ovog obaveštenja, ne odaberete neku od navedenih tarifa uz novi ugovor, zaključno sa 24. avgustom 2023. godine i ne izjavite da se ne slažete sa izmenom, ovo obaveštenje smatraće se aneksom ugovora i nastavljate da koristite naše usluge bez minimalnog perioda korišćenja. U tom slučaju biće vam automatski dodeljena tarifa za poslovne korisnike iz mts aktuelne ponude prema priloženoj šemi:

Postpaid tarife sa matricom migrаcije.

Za više informacija kontaktirajte svog menadžera prodaje ili pozovite 0800 123 123.

Tu smo za sva vaša pitanja i sugestije

Pitajte nas

Popunite kontakt formu

Korisnička podrška

Besplatno pozovite 0800 123 123 za poslovne korisnike

Zakažite sastanak