Telekom Srbija ekranizuje poslednje Mihićevo delo

Nakon tri uspešna projekta, serija „Državni službenik“, „Nek ide život“ i „Neki bolji ljudi“, Telekom Srbija je u saradnji sa TV Pink započeo snimanje ljubavne komedije „Zlatni dani“. Na konferenciji za medije obeležena je prva klapa ove humorističke serije, rađene po tekstu jednog od najvećih srpskih dramskih pisaca Gordana Mihića, u režiji Marka Sopića i izvršnoj produkciji „Stella Production“.  

Radnja serije smeštena je u Beograd danas i prati mladi par Laleta i Macu (Andrija Kuzmanović i Tamara Krcunović) koji posle neuspelih brakova i samo 48 sati poznanstva, odlučuju da započnu zajednički život. Oboje iz prethodnih brakova imaju decu i taman kada počinju zajednički život, u njihove živote ulaze porodica, prijatelji i komšije, koji svojim problemima, emocijama i dogodovštinama unose dinamiku i pokazuju da život uvek ima i duhovitu stranu. Upravo taj humor čini ovu priču iskrenom, lekovitom i zanimljivom.  

 Prema rečima Anite Todorović i Nine Radulović, izvršnih producenata iz produkcijske kuće „Stella Production“, ovo je priča o važnosti porodice, o ljudskoj dobroti, o nesnalaženju, o dovijanju, o pravu na ljubav koje ne zastareva, baš kao ni pravo na smeh ili suze.

Na koktelu povodom početka snimanja serije „Zlatni dani“ prisutnima se obratio Vladimir Lučić, koordinator za internet i multimediju Telekom Srbija grupe, koji je izrazio veliko zadovoljstvo povodom nove saradnje sa TV Pink: „Od puštanja našeg Superstar TV kanala, imali smo veliku pomoć i partnerstvo TV Pink. Naša želja je da se na televiziju vrate komedije kojih je poslednjih godina bilo malo, komedije poput onih starih, dobrih humorističkih serija. Velika nam je čast i želim da se zahvalim TV Pink i produkciji što su nas izabrali za partnera u ovoj seriji“.  

Željko Mitrović, vlasnik TV Pink, s ponosom je istakao: „Ovaj projekat je posebno važan za sve nas jer je ovo poslednji Mihićev tekst. Sa njim smo radili tri ili četiri projekta i svi su bili veoma uspešni, tako da se nadam da će i ovaj biti uspešan. Na TV Pink će gledaoci u novoj sezoni moći da vide čak šest ili sedam serija, od kojih nekoliko radimo u partnerstvu sa Telekomom Srbija, što nam je velika čast i zadovoljstvo jer se ovaj tandem pokazao veoma uspešnim u produkciji domaćeg serijskog programa“. 

 Likove ove romantične komedije, pored Andrije Kuzmanović i Tamare Krcunović, igraće i brojni glumci među kojima su: Mima Karadžić, Snežana Savić, Amar Ćorović, Uroš Jakovljević, Jana Milosavljević, Maja Šipovac, Vuk Kostić, Dušanka Duda Glid, Miloš Đorđević Coka i Mladen Sovilj.

Snimanje serije „Zlatni dani“, koja za sada ima 30 epizoda, trajaće četiri meseca na različitim lokacijama u Beogradu i okolini, a premijera prve epizode planirana je već za 31. oktobar ove godine.