Telekom Srbija postavio WIFI drvo u parku Manjež

U okviru nagradne igre „Uzmi račun i pobedi“ kompanija Telekom Srbija je građanima opštine Savski venac donirala WIFI drvo sa zonom besplatnog interneta u parku Manjež.

Wi-fi drvo omogućava istovremeno povezivanje do 300 korisnika u prečniku od 150 metara, a opremljeno je i priključcima za punjenje mobilnih telefona i predstavlja novi ukras ovog parka.

Direktor Sektora za bežičnu pristupnu mrežu Telekoma Srbija , Đorđe Marović prisustvovao je puštanju u rad WiFI zone u parku Manjež i tim povodom izjavio da je ovaj uređaj nastao kao plod saradnje inženjera, dizajnera i konstruktora:

„WIFI drvo je dizajnirano tako da može da se uklopi i u trgove i u parkove jer on pored svoje namene da građanima omogući besplatan internet služi i kao ukras u gradovima u kojima se postavi. Ponosni smo na činjenicu da je ovo drvo domaći proizvod jer su ga u potpunosti izradili inženjeri Telekoma Srbija i partnerskih firmi.“

Pored Savskog venca, kompanija Telekom Srbija je u sklopu nagradne igre „Uzmi račun i pobedi“, ove godine donirala WIFI drvo i opštinama Blace I Vranje.