Šta je novo i unapređeno u odnosu na prethodnu TV ponudu?

Na  raspolaganju su vam nove i unapređene TV funkcionalnosti:

  • Preporuka programa - iris TV prati način gledanja televizije korisnika, olakšava pretragu omiljenih sadržaja i preporučuje sadržaje u skladu sa vašim interesovanjima.
  • Gledaj unazad - unapređena usluga Gledaj unazad omogućava da TV sadržaje na određenim kanalima  pratite i do 30 dana unazad, odnosno da ponovo gledate neke sadržaje, emisije ili filmove koji su emitovani u prethodnih 30 dana od trenutka završetka emitovanog TV sadržaja. Ukoliko želite da je koristite (a ukoliko nije uključena u paket koji ste odabrali), morate sami da je aktivirate, a deaktivirate na dan otkaza. Mesečna naknada za ovu dodatnu uslugu je 100,00 dinara (sa PDV-om).
  • Video klub - nudi širok spektar sadržaja kao što su filmovi, serije, koncerti i dokumentarne emisije. Celokupan sadržaj ove usluge je na raspolaganju za iznajmljivanje, a iznajmljeni sadržaj dostupan je u trajanju od 3h do 24h od trenutka iznajmljivanja. Cenu za svaki video sadržaj  možete  da vidite  prilikom iznajmljivanja, odnosno kupovine samog sadržaja.

Tu smo za sva vaša pitanja i sugestije

Pitajte nas

Popunite kontakt formu

Korisnička podrška

Besplatno pozovite 0800 123 123 za poslovne korisnike

Zakažite sastanak