Kompanija TERI Engineering

TERI Engineering je grupa od pet kompanija sa sedištem u Beogradu, sa kompanijama u Srbiji, Bosni i Hercegovini, Severnoj Makedoniji, Crnoj Gori i Sloveniji. TERI je osnovan 1990. godine. TERI je distributer i Sistem Integrator proizvoda i usluga u oblasti industrijske automatike i ICT. Pored pomenutog lokalnog prisustva, TERI takođe posluje u drugim zemljama, nezavisno ili u saradnji s partnerima, u zavisnosti od specifičnosti projekta.
Jedinstvenost TERI Engineeringa, kao iskusnog sistem integratora u oblasti industrijske automatike i u ICT sektoru, je značajan garant uspešnosti IoT projekata.

undefined

Reč direktora

"Od samog osnivanja kompanija TERI Engineering sarađuje sa vodećim svetskim kompanijama, prati razvoj najsavremenijih tehnologija i u skladu sa potrebama tržišta implementira najoptimalnija rešenja.
Tako smo zajedno sa kompanijom Telekom Srbija prepoznali potrebu da se implemetira IoT tehnologija u Srbiji i tako dalje doprinese razvoju i primeni inovativnih rešenja i u našoj sredini. Kompanija TERI Engineering je učestvovala u projektu Telekoma Srbija na poslovima instalacije i integracije Actility LoRa mrežne infrastrukture. Kako poseduje potrebnu ekspertizu za implementaciju LoRa tehnologije (što podrazumeva potreban broj ljudi, poznavanje tehnologije, pravo korišćenja Actility platoforme u Cloudu, znanje i iskustvo u implementaciji LoRa GW i integraciju sa Actility platformama), nakon uspešne implementacije LoRa infrastrukture 2018. godine za potrebe Telekoma Srbija, a zatim I NB-IoT tehnologije nastavljamo sa daljim aktivnostima u IoT servisima i rešenjima, nezavisno od prenosne tehnologije."

Aron Fuks,

CFO, TERI Engineering

Partneri

Kompanija DunavNET

07. oktobar 2022

Kompanija Bitgear

04. oktobar 2022

Kompanija INIT Technologies

02. septembar 2022

Kompanija TeleGroup

02. septembar 2022

Tu smo za sva vaša pitanja i sugestije

Pitajte nas

Popunite kontakt formu

Korisnička podrška

Besplatno pozovite 0800 123 123 za poslovne korisnike

Zakažite sastanak