Kompanija INIT Technologies

INIT Technologies doo Novi Sad bavi se razvojem softverskih rešenja za industrije korišćenjem najnovijih tehnologija industrijskog IoT-a, Big Data, Cloud-a, mašinskog učenja i veštačke inteligencije.

Kao deo INDAS grupe, INIT Technologies se 2020-te godine izdvaja u zasebnu kompaniju kako bi ubrzao strategiju softverskih rešenja i fokusirao se na inovacije.

init-vest-1130x635.png

INIT Technologies okuplja visokokvalifikovan tim programera i dizajnera sa iskustvom u radu na mnogobrojnim složenim projektima u oblasti industrijske automatizacije. To nas čini pouzdanim partnerom u pružanju tehnoloških rešenja klijentima koji žele da unaprede svoje poslovanje kroz digitalnu transformaciju i podstaknu inovacije i konkurentnost.

Reč osnivača

„Sa liderskom pozicijom ICT provajdera, odličnom infrastrukturom i tehničkom podrškom, Telekom Srbija je partner od poverenja. Zajedničkim udruživanjem stručnosti i resursa ponudićemo korisnicima najkonkurentniju industrijsku IoT platformu „made in Serbia.

Sinergija inVIEW Platforme i Cloud-a Telekom Srbija pružiće skalabilnost, bezbednost i pouzdanost poslovnim korisnicima uz mogućnost odabira modela primene koji odgovara njihovom poslovanju.

Saradnjom sa Telekom Srbija omogućićemo proizvodnim kompanijama da hrabro zakorače u proces digitalizacije i kreiraju okruženje Industrije 4.0.“

Đura Mandić

Osnivač i vlasnik INIT Technologies

Partneri

Kompanija DunavNET

07. oktobar 2022

Kompanija Bitgear

04. oktobar 2022

Kompanija TERI Engineering

04. oktobar 2022

Kompanija TeleGroup

02. septembar 2022

Tu smo za sva vaša pitanja i sugestije

Pitajte nas

Popunite kontakt formu

Korisnička podrška

Besplatno pozovite 0800 123 123 za poslovne korisnike

Zakažite sastanak

Izaberite prodajno mesto