Obaveštenje o ukidanju starih postpejd tarifa

Obaveštavamo vas da se od 1. 12. 2022. godine ukidaju stari tarifni profili korisnicima kojima je istekao minimalni period trajanja ugovora, prikazani u tabeli:

Postpejd tаrife koje se ukidаju

Pogledate ponudu postpejd tarifa i odaberete onu koja vam najviše odgovara. Unapređena ponuda postpejd tarifa vam od 1. novembra donosi više GB, i u nacionalnom saobraćaju i za korišćenje u okviru Zone O. Nova tarifa Omorika 50 vam, u okviru naknade, nudi neograničene minute, SMS- i 50 GB interneta. Tu su i besplatno korišćenje Vibera, Fejsbuka, Tvitera, Instagrama, WhatsApp -a i Tik Tok –a (tokom prva dva meseca), kao i iris GO Max paketa (6 meseci) i aplikacije Balkan Myuisic (tokom cele ugovorne obaveze).

Ukoliko odaberite Omoriku 12, Omoriku 25 ili Omoriku 50, vašu tarifu ćete prvih 6 meseci plaćati samo 1.599 dinara mesečno!

Ukoliko u roku od 30 dana od dana objave ovog obaveštenja ne odaberete neku od navedenih tarifa uz novi ugovor, zaključno sa 1.12. 2022. godine i ne izjavite da se ne slažete sa izmenom, ovo obaveštenje smatraće se aneksom ugovora i nastavljate da koristite naše usluge bez minimalnog perioda korišćenja. U tom slučaju biće vam automatski dodeljena tarifa iz mts aktuelne ponude prema priloženoj šemi:

Postpaid tarife sa šаblonom migrаcije

Net limit po ceni od 149,00 dinara, koji omogućava neograničeno trošenje interneta po smanjenoj brzini, biće automatski aktiviran pri realizaciji migracije. Ovu uslugu možete naknadno da deaktivirate u nekoj od naših poslovnica ili pozivom na broj 0800 100 100.

S obzirom na to da nove tarife podržavaju 4G mrežu, sve stare tarife koje su koristile 3G mrežu će, prelaskom na nove tarife, automatski preći na 4G, pod uslovom da imate USIM karticu. Ukoliko nemate USIM karticu, da biste uživali u najboljoj 4G mreži posetite najbližu mts poslovnicu, gde možete zameniti vašu karticu, bez naknade.

Za više informacija možete nas posetiti u najbližoj mts poslovnici ili kontaktirati na broj 0800 100 100.

Povezane vesti

Vaš ekran se trenutno deli sa agentom.