Učestvujte u konkursu „mts nagrađuje“

Zabavite se sa nama i osvojite album sa potpisom Saše Matića

 Pozivamo vas da nam se pridružite na društvenoj mreži Tik Tok i da učestvujete u novom konkursu pod naslovom „mts nagrađuje“. Imate priliku da osvojite lepu nagradu – novi CD „Dva života“, sa potpisom autora i popularnog muzičara Saše Matića!

Da biste osvojili ovu sjajnu nagradu, potrebno je da nam date kreativan i zabavan odgovor na pitanje: „Zašto bi trebalo da baš ti osvojiš nagradu?“, na našoj Tik Tok stranici, i to u komentarima objave.

Pravo učešća imaju svi korisnici internet mreže mts-a sa boravištem u Republici Srbiji, koji imaju registrovan profil na društvenoj mreži Tik Tok. Učešćem na ovom konkursu, korisnici preuzimaju i obavezu da prate naš Tik Tok nalog @mts.tvojsvet.

Nagrađujemo 15 najzanimljivijih, najkreativnijih i najduhovitijih odgovora koje ćete nam dostaviti u periodu između 20. i 24. decembra ove godine. Odgovor morate postaviti sa važećeg Tik Tok naloga, u skladu sa pravilima konkursa.

Slušate aktuelnu muziku i često ste na društvenim mrežama? Posetite nas i pratite naše objave uz kreativnu zabavu ─ vidimo se na Tik Toku!

Vaš ekran se trenutno deli sa agentom.