Uskoro i mečevi španske lige na TV Arena Sport!

TV Arena Sport će nam od naredne sezone prenositi i mečeve iz Primere

Još jedan adut u sjajnoj ponudi mts-a: osim francuske Lige 1 i italijanske Serije A, TV Arena Sport će od sledeće sezone omogućiti gledaocima da prate mečeve nezaobilazne La Lige! Sada se na jednom mestu, na iris TV-u i na Arena Cloud-u mogu videti i tri velikana savremenog fudbala: Ronaldo, Mesi i Nejmar, ali i veliki broj drugih igrača koji pripadaju svetskom vrhu najpopularnijeg sporta, uključujući i zvezde sa ovih prostora.

Ljubitelje španskog fudbala sada očekuje bogat program, studijske emisije, analize, zanimljivi gosti, stručni komentari i još mnogo toga. Kvalitet naših usluga ovom ponudom dobija novu dimenziju: najbolja mreža u Srbiji ponudiće vam i najatraktivnije sadržaje. Visoki standard sportske ponude mts-a ovim sjajnim događajem nastavlja da raste. Zato je ovo pravi trenutak, ako već niste sa nama, da se pridružite velikoj zajednici zadovoljnih korisnika iris TV-a.
Nadmetanje u La Ligi uskoro počinje! Uzmite daljinski upravljač i spremite se za spektakl vrhunskih sportskih takmičenja, u sezoni koja će nas pokrenuti i zabaviti kao nikada pre!

Vaš ekran se trenutno deli sa agentom.