Živi za svaki trenutak

Usluge i aplikacije mts-a olakšaće vam boravak u digitalnom svetu

U izobilju usluga mts-a, digitalni servisi i aplikacije imaju sve veći značaj. Oni su nam podrška u razgovorima i informacijama koje razmenjujemo sa svetom oko nas.

Moj mts je aplikacija koja vam pruža zadovoljstvo upravljanja svim uslugama mts-a sa jednog mesta. Proverite stanje vašeg računa i listing poziva, dopunite kredit prijateljima i članovima porodice i informišite se o aktuelnim promocijama. Platite račun bez provizije, aktivirajte tarifne dodatke, upravljajte roming uslugom.

mts Meerkiddo će vam omogućiti da vidite lokaciju vaše dece i odredite bezbedne zone njihovog kretanja, ali i da ih zaštitite od nekih opasnosti na internetu i date im zadatke i nagrade za njihovo ostvarenje. Pregledajte instalirane aplikacije na dečijem telefonu, blokirajte one za koje smatrate da su nepotrebne, ograničite neprikladne sajtove.

Usluga eSIM je digitalna SIM kartica koja je kao softver integrisana u vaš uređaj i koju mogu da koriste svi korisnici postpejd i mobilni net tarifa. eSIM se može koristiti na brojnim modelima mobilnih telefona. Uz ovu atraktivnu uslugu možete imati i više različitih tarifnih profila na istom uređaju.

Najzad, usluga mts Disk će vam pomoći da sačuvate važna dokumenta na jednom mestu, koristeći memorijski prostor od 30 do 100 GB – besplatno uz neke tarife. Kreirajte albume, foldere, sinhronizujte podatke na uređajima sa mts Disk prostorom.

Isprobajte mogućnosti koje smo vam predstavili i osetićete neprekinutu nit: mts je sa vama u svakom trenu vaših digitalnih aktivnosti!

Vaš ekran se trenutno deli sa agentom.