Zabava uz mts i DOX TV

mts i DOX TV pozivaju vas da se uključite u nagradni konkurs!

mts je dosledan u nastojanju da vam ponudi dobru zabavu i sada vas u okviru konkursa koji organizujemo zajedno sa televizijom DOX TV pozivamo da odgovorite na nagradna pitanja u objavama koje slede. Već u petak, 14. maja, očekujemo vaš odgovor na pitanje:

Koji bi po vašem mišljenju bili pravedni kriterijumi za dodelu Mišlenovih zvezdica?

Iznesite vaše mišljenje i osvojite pametni sat! O ovoj zanimljivoj temi govori i film: „Mišlenove zvezdice: priče iz kuhinje“, koji možete videti na DOX TV-u. Vaš odgovor očekujemo u komentaru ispod objave na našoj stranici na društvenoj mreži Fejsbuk. Odgovor možete dati do 19. maja, nakon čega ćemo izabrati pobednika, u skladu sa pravilima konkursa.

Već 20. maja, postavljamo vam i drugo pitanje, povezano sa filmom „Prodavci dušeka“:

Koja bi bila vaša strategija za reklamiranje dušeka?

Zanimljivu priču o prodaji i marketinškim trikovima prodavaca možete pogledati na DOX TV-u, na kanalima 128 i 757 iris TV-a.
Odgovor na ovo pitanje, u skladu sa pravilima konkursa, očekujemo do 23. maja, a tada ćemo se opredeliti za najbolje i dodeliti nagradu – bežične slušalice Tune 120TWS.
Pravo učešća na konkursu imaju svi korisnici neke od usluga mts-a sa prebivalištem u Srbiji i ličnim profilom na Fejsbuku. Vidimo se tamo!

Povezane vesti

Vaš ekran se trenutno deli sa agentom.