TV kanal Epic Drama i mts vas nagrađuju

Učestvujte u nagradnom konkursu „Agata Kristi: Slučajevi gospođice Marpl“ i osvojite lepe nagrade

Ukoliko volite priče iz prošlosti, kriminalističke drame, klasičnu književnost, kao i priče iz romana kraljice zločina Agate Kristi, kanal Epic Drama je pravo mesto za vas. Od 6. februara očekuje vas mnogo uzbudljivih i misterioznih dešavanja u novoj seriji „Agata Kristi: Slučajevi gospođice Marpl“, koja će se emitovati subotom od 21.00 čas, na kanalu Epic Drama (pozicija 250).

Da bi zabava bila još veća, u saradnji sa ovim kanalom, pripremili smo vam i nagradni konkurs „Agata Kristi: Slučajevi gospođice Marpl“, koji traje od 3. do 11. februara 2021. godine, na našoj Fejsbuk stranici Tvoj TV svet. Uključite se u nagradni konkurs, budite kreativni i možda baš vi osvojite neku od lepih nagrada koje smo vam pripremili.

Sve što je potrebno je da ste korisnik naše TV usluge, da posetite Fejsbuk stranicu Tvoj TV svet i da u komentaru ispod posta o konkursu na kreativan i duhovit način odgovorite na zadatu temu – Gospođica Marpl i ti zajedno otvarate detektivsku agenciju i ostaje samo pitanje imena? Kako ćete nazvati svoju agenciju? Tri najzanimljivija, najkreativnija i najduhovitija odgovora osvojiće lepe nagrade: knjigu sef – engleski rečnik (3. mesto), set od 4 knjige Agate Kristi - Tajanstveni slučajevi gospođice Marpl (2. mesto) i glavnu nagradu set za čaj (čajnik, šolja, cediljka, kutija za čaj i knjiga o čaju).

Na zadatu temu možete da odgovorite najkasnije do četvrtka, 11. februara 2021. u ponoć, kada se i završava nagradni konkurs.

Naša komisija će izabrati tri najkreativnija odgovora, a dobitnici nagrada će potom biti kontaktirani putem direktne Fejsbuk poruke sa informacijama o primopredaji nagrade.

Pridružite se gospođici Džejn Marpl u njenim avanturama rešavanja misterioznih ubistava u novoj seriji „Agata Kristi: Slučajevi gospođice Marpl“. U prvoj sezoni, upoznajemo detektivku amatera, koja živi u mirnom engleskom selu Sent Meri Mid. Ona ima veoma analitičan um i, na neki način, oko sebe privlači misteriozne zločine.

Uživajte u seriji „Agata Kristi: Slučajevi gospođice Marpl“, uključite se u konkurs i možda baš vi osvojite lepu nagradu!

Detalje nagradnog konkursa možete da pogledate u Pravilniku.

Vaš ekran se trenutno deli sa agentom.