Nagrađujemo korisnike koji su najduže u našoj mreži

Kažite nam koliko ste dugo sa nama - poklanjamo 100 GB mesečno vernim korisnicima putem naše Fejsbuk stranice

Već drugu godinu zaredom slavimo uspeh i zvanično proglašenje da smo najbolja mreža, a ovo priznanje ne bi bilo moguće bez vas, naših vernih korisnika. Bliži nam se vreme darivanja i mi smo odlučili da vam se zahvalimo za podršku tako što smo pokrenuli nagradni konkurs „Najduže u mts-u“.

Uzmite učešće u nagradnom konkursu na Fejsbuku i otkrijte nam dužinu vašeg staža u našoj mreži! Ako ste korisnik postpejd telefonske usluge, sve što je neophodno je da se sa svog privatnog naloga na društvenoj mreži Fejsbuk prijavite, u skladu sa pravilima konkursa na našoj Fejsbuk stranici! U zavisnosti od dužine staža u našoj mreži, imate priliku da osvojite vrednu nagradu – besplatnih 100 GB mobilnog interneta koje ćete koristiti u periodu od 1. januara do 31. decembra 2021.

Dvesta najbolje plasiranih korisnika sa najdužim neprekidnim stažom u mts-u dobija nagradu! Rang lista će se osvežavati svaki dan, od 15. do 25. decembra ove godine i vi ćete sa uzbuđenjem pratiti svoj plasman u zabavnoj reviji vremena koje smo proveli zajedno.

Raduju nas rezultati koji pokazuju da smo najbolji kada je najvažnije i da se između nas prostire signal visokog kvaliteta, na vezi koja se ne prekida. Družite se sa nama i zabavite u ovoj veseloj proslavi lojalnosti i poverenja.

Vidimo se na Fejsu!

Vaš ekran se trenutno deli sa agentom.