Stigli su „Junaci našeg doba“ u video klub – iskra humora koju stvara život

Gledajte pre svih u jednom dahu sve epizode nove serije Siniše Pavića

Velimira Čičanovića Čička, nekadašnjeg ljubimca devojaka, večitog studenta i nespretnog učesnika u svetu politike, ali i njegovu suprugu Maju koja je imala privilegiju da izabere Čička, život je vodio kroz zanose i uspehe iz kojih su zasnovali porodicu i dobili ćerku i sina. Međutim, u nestabilnoj harmoniji porodice još uvek nešto nedostaje. Preokret nastaje kada Čičko dobije neočekivanu ponudu da zauzme visok položaj u društvu i ostvari snove koje ostvaruju samo retki. U trenutku uspona, iz zaborava izranjaju i delovi bolje prošlosti, ali se javljaju i sasvim nove dileme.

Ovo je okosnica priče „Junaci našeg doba“, nastale u produkciji Telekoma Srbija i Košutnjak filma, koja se premijerno emituje u decembru. To je najnovija serija proslavljenog autora Siniše Pavića koji nas prati i uveseljava već nekoliko decenija kroz vešto ispričane pripovesti, sa iskrom humora koju stvara sam život. Serija govori o nama, na neponovljivi pavićevski način, i poziva nas da sve epizode odgledamo u jednom cugu.

Zabavna serija dolazi u pravom trenutku pred nas u režiji Mihajla Vukobratovića i Ivana Stefanovića, prema scenariju Siniše Pavića i njegove supruge Ljiljane, a uloge u seriji tumače: Igor Đorđević, Mina Lazarević, Branko Cvejić, Nenad Jezdić, Marija Vicković, Dejan Lutkić, Svetlana Bojković, Aleksandar Berček, Branislav Lečić, Milutin Mima Karadžić, Eva Ras, Isidora Građanin, Rade Maričić, Pavle Veselinović, Hadži Nenad Maričić, Tijana Ćurović, Branimir Brstina, Milan Vasić, Isidora Janković, Stefan Buzurović, Slobodan Davinić, Milica Milša, Aleksandar Dunić, Siniša Ubović, Aleksandra Balmazović, Predrag Smiljković, Bora Nenić, Zoran Babić, Vojin Ćetković i mnogi drugi.

Seriju „Junaci našeg doba“ možete gledati u video klubu, u okviru paketa SUPERSTAR PREMIJERE, po mesečnoj naknadi od 990,00 dinara.

Vaš ekran se trenutno deli sa agentom.