„Sinđelići“ – nova sezona popularne serije na SUPERSTAR TV-u

Nova, peta sezona zabavne i popularne serije „Sinđelići“ počinje na SUPERSTAR TV-u.

Ovo je nastavak zgoda najgledanije domaće porodice, prepun zanimljivih preokreta i komičnih situacija u kojima će se Sreten i Jezda, uz veliku pomoć Fedora, naći pred novim izazovima u poslu s kafanom, dok Eva i Metodije postaju roditelji, a novopečena baka Lila odlazi u Francusku, kako bi im pomogla oko prinove.

U napetim, ali i veselim zapletima naći će se i mlađa generacija – Kasija i Rista, Gojko i Tereza i mnogi drugi, novi i stari akteri u okruženju porodice Sinđelić.

Uključite se u svet obrta, napetosti i komičnih razrešenja kroz koja prolaze junaci popularne serije! Emitovanje počinje 8. aprila na SUPERSTAR TV-u, u terminu od 20.00 sati radnim danima, sa repriznim terminom od 19.00 sati sledećeg dana i obuhvata 70 epizoda koje će biti prikazane prema programu nove televizije koja je deo osnovnog paketa mts TV-a.

Uloge tumače: Voja Brajović, Boris Komnenić, Branka Pujić, Goran Radaković, Danica Maksimović, Milica Mihajlović, Vučić Perović, Brankica Sebastijanović, Dragana Mićalović i drugi.

Neka ovo bude prilika da se i vi uključite u mts TV promociju do 30. juna i uživate u digitalnoj televiziji 4 meseca besplatno.

Vaš ekran se trenutno deli sa agentom.