Nove avanture omiljenih junaka na Minimaxu

mts TV i poznati dečiji kanal Minimax vas vode na uzbudljivo putovanje u bajkovitu zemlju crtanih filmova i predstavljaju vam nove avanture omiljenih junaka.

Trolovi u ritmu“ (Trolls: The beat goes on), „ Vafl čudo od psa“ (Waffie: The wonder dog), „Radoznali Džordž “ (Curious George) i „Barbie dreamhouse adventures“ su samo neki od naslova uz koje će vaši mališani uživati na kanalu Minimax, u okviru Osnovnog mts TV paketa.

Ukoliko još uvek niste mts TV korisnik, pravi je trenutak da to postanete - uključite se u specijalnu promociju i uživajte u bogatom sadržaju Osnovnog TV paketa i to 4 meseca besplatno.

Kako bi avantura bila još veća, za vas i vaše mališane pripremili smo specijalni izazov – nagradni konkursMOJ MINIMAX CRTEŽ“ , u kojem možete da učestvujete u periodu od 8. do 21. oktobra 2018. godine. Sve detalje o nagradnom konkursu možete da pogledate u Pravilniku.

Pratite avanture omiljenih crtanih junaka na kanalu Minimax, uključite se u nagradni konkurs i možete da osvojite lepe poklone.

Već danas možete podneti zahtev i iskoristiti priliku da zajedno sa vašim mališanima gledate Minimax kanal 4 meseca besplatno u okviru Osnovnog paketa!

Podnesi zahtev

Povezane vesti

Vaš ekran se trenutno deli sa agentom.