Slušajte Stingray Music i na vašem telefonu

Preuzmite aplikaciju i uživajte u ritmovima koje volite

  Sjajno iznenađenje očekuje sve mts TV korisnike koji ne mogu da zamisle nijedan trenutak bez dobre muzike. Popularne muzičke kanale - Stingray Music, sada možete da slušate i putem svog mobilnog uređaja, u svakom momentu, gde god da se nalazite!

Ukoliko ste mts TV korisnik, posetite GooglePlay ili App Strore i besplatno preuzmite Stingray Music aplikaciju za vaš Andorid ili Apple uređaj. Nakon toga, pokrenite aplikaciju, kreirajte nalog i slušajte svoje omiljene muzičke kanale kada god to poželite. Detaljno uputstvo možete da pročitate na stranici Stingray Music.

Popularna Stingrey Music aplikacija nudi širok izbor kanala različitih muzičkih pravaca, kao i kanala sa hitovima koji su obeležili decenije za nama. Jednostavna je za korišćenje, a što je najvažnije, ima mnogo dodatnih opcija koje vam olakšavaju put do omiljenih numera i izvođača. Pored toga, uživanje u odabranim ritmovima ni u jednom trenutku neće biti prekinuto jer nema reklama.

Aplikaciju besplatno mogu da preuzmu svi mts TV korisnici. Prenos podataka ostvaren prilikom korišćenja Stingray Music aplikacije se tarifira, a aplikaciju je moguće koristiti i putem WiFi povezivanja.

Vaš ekran se trenutno deli sa agentom.