Osvojite novi Huawei P10

Huawei P10 ili Huawei P10 Lite može da bude baš vaš


Imamo sjajnu vest za kreativce, ljubitelje društvenih mreža i fotografije! Otvaramo nagradni foto konkurs u koji se možete uključiti več danas, 4. maja. Ovaj foto konkurs, koji organizujemo u saradnji sa kompanijom Huawei, ima dve nagradne teme i fond od čak 8 vrednih nagrada – po 4 smart telefona Huawei P10 i Huawei P10 Lite.

Prvi deo konkursa, čija je tema „Tvoje lice govori sve“ traje dve nedelje i biće organizovan na našoj Facebook stranici mts Tvoj svet. Svake nedelje, imaćete po jednu priliku da konkurišete i osvojite jednu od dve nagrade – telefon Huawei P10 ili Huawei P10 Lite. Vaš zadatak je da, ispod posta o foto konkursu (koji objavljujemo četvrtkom) postavite svoju fotografiju koja će na najbolji način prikazati izraz vašeg lica.

Drugi deo konkursa seli se na Instagram i donosi novu temu - „Boje proleća“. Vaš zadatak biće da, od trenutka kada vas putem objave na mtstvojsvet Instagram profilu pozovemo, svoje foto radove na temu „Boje proleća“ postavljate na vaš Instagram profil uz haštag #slikaza10. Pored toga, potrebno je i da u svojoj objavi tagujete i @mtstvojsvet @huaweimobilers. Drugi deo konkursa takođe traje dve nedelje, tako da ćete i ovaj put imati dve prilike da osvojite jedan od Huawei telefona.

Najkreativniji radove izabraće naša komisija, a imena dobitnika objavljujemo svake nedelje kroz post na društvenoj mreži na kojoj se organizuje konkurs.

Pogledajte Pravila konkursa i budite kreativni! Konkurs traje do 31. maja.

Vaš ekran se trenutno deli sa agentom.