Osnovna TV ponuda bogatija za pet RTS kanala

U okviru Osnovnog mts TV paketa od sada možete da pratite i pet sjajnih kanala koji vam nude izuzetno zanimljive sadržaje iz RTS-ove bogate riznice: RTS Život,RTS Drama, RTS Kolo, RTS Trezor i RTS Muzika.


Očekuje vas probrani igrani program iz sjajne produkcije RTS –a, ali i aktuelne emisije informativnog i zabavnog karaktera praćene brojnim uključenjima uživo sa najvažnijih događaja.

RTS Život vam nudi obilje zanimljivog sadržaja u kome ćete uživati. Tu su brojne priče o životu, zapisi Branka Stankovića u „Kvadraturi kruga“, avanture Jovana Memedovića u serijalu “Sasvim prirodno“, ali i odgovori na pitanja da li „TV lica žive kao sav normalan svet“ - u emisijama Tanje Peternek.

Na kanalu RTS Drama ćete se podsetiti omiljenih domaćih serija, TV drama i filmova iz produkcije Radio-televizije Srbije, kao i najboljih pozorišnih predstava srpskog teatra iz bogate arhive RTS-a.

RTS Kolo obiluje najraznovrsnijim muzičkim sadržajima iz oblasti narodne, etno i starogradske muzike. Imaćete priliku da svakodnevno, kroz svojevrsni muzički vremeplov, uživate u najkvalitetnijim kompozicijama i izvođenjima domaćih vokalnih i instrumentalnih solista i ansambala.

Na kanalu RTS Trezor vas očekuju emisije iz oblasti nauke, umetnosti, sporta, snimanim u produkciji Radio-televizije Beograd do devedesetih godina prošlog veka. Moći ćete da vidite i kako su nekada snimane emisije različitih televizijskih formata i sadržaja i koja su sve, danas, velika imena kulture, umetnosti i televizijskog stvaralaštva učestvovala u stvaranju bogate i raznovrsne arhive RTS-a.

RTS Muzika vas dočekuje urbanim zvukom – Rokenrol, pop, hip-hop, rep, rege i ostali žanrovi koji spadaju u domen popularne muzike. Snimci koncerata, emisije muzičke redakcije RTS-a, poput Tri boje zvuka i Bunta, nastupi horova i orkestara RTS-a, spotovi PGP-a čine program RTS Muzika jedinstvenim.

Vaš ekran se trenutno deli sa agentom.