Kreativni konkurs na mts Facebook stranici

Pratite novu AMC seriju, dajte tačan, kreativan odgovor i iPad može biti Vaš

Povodom premijere AMC serije „Into The Badlands“, sutra, 17. novembra, počinje kreativni konkurs koji u saradnji sa AMC kanalom organizujemo za korisnike mts TV-a na mts Facebook stranici. Za najbolje smo pripremili vredne promo poklone – tri iPad uređaja.

Da biste dobili ovaj vredan poklon, potrebno je da pažljivo pratite epizode „Into The Badlands“, i da tačno odgovorite na pitanje vezano za seriju, ali i da pri tome budite i maštoviti.Tri pitanja koja se odnose na seriju, po jedno pitanje nedeljno, tokom tri nedelje (svakog utorka, 17. i 24. novembra i 1. decembra), biće postavljena na našu Facebook stranicu.

Šta vi treba da uradite? Dovoljno je da osmislite najoriginalniji način na koji ćete da prikažete/ ispišete tačan odgovor koji, od utorka do petka (u ponoć), treba da postavite kao komentar ispod posta sa pitanjem. Odgovor na pitanje možete da nacrtate, prikažete u stihu, postavite u vidu fotografije, kao video klip ili na neki drugi duhovit i maštovit način.

Svakog ponedeljka ćemo na našoj Facebook stranici objaviti ime dobitnika iPad uređaja, odnosno mts TV korisnika čiji je tačan odgovor, po mišljenju komisije, prikazan na najkreativniji način.

„Into The Badlands“ se premijerno emituje svakog ponedeljka od 22.00 časa na AMC kanalu, u okviru Osnovnog mts TV paketa, na kanalu 256.

Prvo pitanje vas očekuje već u utorak, 17. novembra 2015. Odgovorite tačno na pitanje, budite maštoviti i originalni i iPad može biti vaš!

Očekujemo vas na mts facebook stranici!

Vaš ekran se trenutno deli sa agentom.