Novine u postpejdu – povoljnije Miks i Super tarife

Nova Miks XL Plus tarifa, jeftinija Super plus tarifa i bogatija Miks XXL tarifa

Otvorili smo prozor u novi svet komunikacija, pokrivamo sve više gradova 4G signalom, i nastavljamo da osluškujemo potrebe svih vas koji ste nam pružili poverenje.

Upravo zbog toga, našu ponudu postpejd profila obogatili smo novom Miks XL Plus tarifom, još jednom tarifom uz koju ćete moći da osetite sve prednosti najbržeg interneta koji vam pruža naša 4 G mreža. Miks XL Plus tarifa vam omogućava i da na svom mobilnom 4 G uređaju, besplatno i bez čekanja na učitavanje, pratite omiljene domaće zabavne i sportske TV programe uz našu mts TV GO uslugu. 

Uz mesečnu naknadu od samo 2.699,00 dinara dobijate: 1.500 MB za prenos podataka, 750 minuta u domaćem saobraćaju i čak 7.500 minuta za razgovore u mts mobilnoj mreži. Pored toga, možete i lagodno da se dopisujete sa svojim prijateljima, jer svakog meseca dobijate 1.500 SMS poruka. Posebna pogodnost je i to što Miks XL Plus tarifu možete da kupite i u okviru promocije popust na naknadu.

Pored ove sjajne novine, od 1. septembra pripremili smo iznenađenja i za korisnike Super Plus i Miks XXL tarife.

Ukoliko ste naš postpejd korisnik Super Plus tarife očekuje vas niža cena mesečne naknade. Umesto dosadašnjih 7.599, dinara, od 1. septembra, mesečna naknada za Super Plus tarifu iznosi 6.999,00 dinara.

Korisnike tarife Miks XXL, od istog datuma, očekuje više MB i SMS poruka. Naime, od 1. septembra, u okviru mesečne naknade za Miks XXL uključeno je 2.000 MB i 2.000 SMS poruka.

Vaš ekran se trenutno deli sa agentom.